ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για πολιτιστικές εκδηλώσεις από Δήμο Ύψωνα

Με στόχο τη στήριξη του καλλιτεχνικού δυναμικού της Κύπρου και των ανθρώπων του πολιτισμού

ΚΥΠΕ

Με στόχο τη στήριξη του καλλιτεχνικού δυναμικού της Κύπρου και των ανθρώπων του πολιτισμού, ο Δήμος Ύψωνα απευθύνει ανοικτή πρόσκληση σε επαγγελματίες για του πολιτισμού και των παραστατικών τεχνών, για υποβολή προτάσεων για παραγωγές στις καλοκαιρινές και φθινοπωρινές πολιτιστικές του εκδηλώσεις.

Σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι ο Δήμος «απευθύνει κάλεσμα σε επαγγελματίες του πολιτισμού των παραστατικών τεχνών, να καταθέσουν ολοκληρωμένες προτάσεις παραγωγών προσαρμοσμένες στα δεδομένα της εποχής, που θα αξιολογηθούν και θα χρηματοδοτηθούν, προκειμένου να πραγματοποιηθούν στις Καλοκαιρινές και Φθινοπωρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ύψωνα».

«Ο Δήμος Ύψωνα, αντιλαμβανόμενος τη δύσκολη κατάσταση που συνεχίζει να βιώνει η βιομηχανία Πολιτισμού της χώρας μας, λόγω των παρατεταμένων μέτρων προστασίας από την πανδημία, θέλει να υποστηρίξει έμπρακτα τους επαγγελματίες καλλιτέχνες και να υιοθετήσει πολιτιστικές προτάσεις», προστίθεται.

Μέσα από τη δράση αυτή, ο Δήμος Ύψωνα εκτιμά ότι η πολιτιστική δημιουργία θα συνεχιστεί και οι καλλιτέχνες θα ανακουφιστούν, τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά, αλλά και οι πολίτες θα ψυχαγωγηθούν και θα απολαύσουν νέες δημιουργίες.

Οι προτάσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση cultural.dep@ipsonas.org, το αργότερο μέχρι 31 Μαΐου 2021 και θα πρέπει να περιλαμβάνουν σύντομη περιγραφή της πρότασης, οικονομικές και τεχνικές ανάγκες της παραγωγής και σύντομα βιογραφικά συντελεστών.


Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, με τον Πολιτιστικό Λειτουργό του Δήμου, στο 25395600 (εσωτ.8) (08:00-12:00) ή μέσω email: cultural.dep@ipsonas.org.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση