ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σειρά ξεναγήσεων με τίτλο «Urban Deatails» από το Φανερωμένης 70

Σε συνεργασία με την αρχαιολόγο/ ξεναγό Αντιγόνη Μιχαήλ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το Φανερωμένης 70 σε συνεργασία με την αρχαιολόγο/ ξεναγό Αντιγόνη Μιχαήλ ξεκίνησε σειρά ξεναγήσεων με τίτλο «Urban Deatails». Οι ξεναγήσεις έχουν ως στόχο την εμπλοκή του κοινούς την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης και την αγάπη για εξεύρεση νέων αστικών λεπτομερειών, αφηγήσεων και περιπάτων. Από τις ξεναγήσεις δεν λείπει φυσικά η ανοιχτή συζήτηση με το κοινό. Ο κόσμος έχει την ευκαιρία να μάθει αλλά και να έρθει σε επαφή με τον πολιτιστικό διάλογο της πόλης.

Αυτή την Παρασκευή, 2 Ιουλίου 2021, η ξενάγηση έχει θεματική την γεωγραφική και πολιτιστική αντίληψη της πόλης «Από την Δύση στην Ανατολή». Την οριζόντια εξέλιξή της και την αναγνώριση των λεπτομερειών που υποδεικνύουν την πολιτιστικό κράμα της πόλης.

Το κοίνο μπορεί να παρευρεθεί αυτή την Πέμπτη στις 18:00 στο Φανερωμένης 70, για μια ενδιαφέρουσα βόλτα και συζήτηση στην πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σ’ αυτή την αίτηση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSek6nUD213UGgNszB2lmTCdZZRvk_63LqjxwCC4AhTmygiDnA/viewform?fbclid=IwAR3iTsbnqDNLC_16voVzvO635LbolnG3v4YIeKx8aR9ltZqgeWtJ8m3xDqA

Η ξενάγηση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.

Πληροφορίες

Πού: Φανερομένης 70, την Πέμπτη 1 Ιουλίου στις 18:00 και την Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021 

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22 663320, phaneromenis70@gmail.com 

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση