ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τρέιλερ: Η Αλίκη «πέφτει» στη Χώρα των Θαυμάτων ξανά!

Οι πρωταγωνιστές του Τζόνι Ντεπ και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα ξαναφορέσουν τα κοστούμια τους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί ο Τιμ Μπάρτον να μην επιστρέφει στη Χώρα των Θαυμάτων, αλλά οι οι πρωταγωνιστές του Τζόνι Ντεπ και Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θα ξαναφορέσουν τα κοστούμια τους για να υποδυθούν τον Τρελοκαπελά και την Κόκκινη Βασίλισσα αντίστοιχα, στο σίκουελ «Through the Looking Glass» που θα σκηνοθετήσει ο Τζέιμς Μπόμπιν.

Η Αλίκη έχει περάσει τα τελευταία χρόνια ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα της και ταξιδεύει στην ανοιχτή θάλασσα. Μετά την επιστροφή της στο Λονδίνο, βρίσκει έναν μαγικό καθρέφτη που την επιστρέφει στο φανταστικό βασίλειο της Χώρας των Θαυμάτων. Μόνο που ο Τρελοκαπελάς δεν είναι πια ο ίδιος άνθρωπος και η Βασίλισσα Μιράνα ζητά από την Αλίκη να επαναφέρει το παρελθόν. Στο δωμάτιο του Μεγάλου Ρολογιού η Αλίκη θα έρθει αντιμέτωπη με τον Χρόνο, αλλά και όλους τους περασμένους φίλους και εχθρούς της ζωής της.

Η Μία Βασικόφσκα είναι και πάλι η Αλίκη, ενώ μαζί με το καστ της προηγούμενης ταινίας (Ντεπ, Μπόναμ Κάρτερ και Χάθαγουεϊ) θα δούμε και τον Σάσα Μπάρον Κοέν («Μπόρατ», «Sweeney Todd: Ο Φονικός Κουρέας της Οδού Φλιτ») να υποδύεται το νέο χαρακτήρα του Χρόνου.

Το σενάριο ανέλαβε ξανά η Λίντα Γούλβερτον και η τριπαριστή ταινία αναμένεται στις αίθουσες στις 27 Μαΐου 2016.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση