ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το «Ημερολόγιο της Bridget Jones» επιστρέφει τρίτη φορά στις αίθουσες

Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια έρχεται με νέες περιπέτειες, σκορπώντας γέλιο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με την πάροδο 12 χρόνων επιστρέφει η αγαπημένη μας πρωταγωνίστρια Bridget Jones στις κινηματογραφικές αίθουσες, ακολουθώντας την τελευταία της εμφάνιση η οποία πραγματοποιήθηκε το 2004. Έχουν ήδη προηγηθεί δύο ταινίες και η τρίτη συνέχεια της γνωστής κωμωδίας αναμένεται να έρθει στις κυπριακές αίθουσες στους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο τίτλος της νέας ταινίας θα είναι «Bridget Jones’s Baby» και, όπως προκαταβάλλει και ο τίτλος, θα παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις στη ζωή της αστείας πρωταγωνίστριας, με μεγαλύτερη εξ αυτών των εξελίξεων το γεγονός ότι πρόκειται να γίνει μαμά.

Η τρίτη συνέχεια της ταινίας, υπό τη σκηνοθεσία του Sharon Maguire, δεν θα έχει να κάνει με τα γνωστά ημερολόγια της Bridget, αλλά με το iPad της, δίνοντας χώρο στην τεχνολογία, που παίρνει όλο και μεγαλύτερο χώρο στη ζωή μας και στη ζωή της πρωταγωνίστριας.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν και πάλι η Renée Zellweger, στον ρόλο της πρωταγωνίστριας που προσπαθεί να τα φέρει βόλτα στη ζωή της, με την εργασία και την προσωπική της ζωή, καταλήγοντας και πάλι σε ιλαροτραγικές καταστάσεις.

Από την άλλη, ο Colin Firth κάνει μία δυναμική επιστροφή στον ρόλο του Mark Darcy, εμπλεκόμενος και πάλι σε συναισθηματικές καταστάσεις με την ηρωίδα της ταινίας. Τέλος, ενδιαφέρουσα προσθήκη στην ταινία αποτελεί η παρουσία του Patrick Dempsey, γνωστού από την αμερικανική σειρά Grey’s Anatomy.

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X