ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή»: Επιστροφή μετά από είκοσι χρόνια

Η ανθρωπότητα αμύνεται σε μία επική μάχη χωρίς προηγούμενο εναντίον των εξωγήινων

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είκοσι χρόνια μετά από την πρώτη ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας», η ταινία επιστρέφει, υποσχόμενη νέες συγκινήσεις και περιπέτειες. Στην πρώτη ταινία της δεκαετίας του ’90, πραγματοποιήθηκε μάχη επικών διαστάσεων μεταξύ των εξωγήινων και της τεχνολογίας των Αμερικανών, που ανέλαβαν να υπερασπιστούν την ανθρωπότητα.

Στη νέα ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή», λαμβάνει χώρα η επόμενη επική μάχη, μία μάχη τεραστίων διαστάσεων και χωρίς προηγούμενο, αφού η απειλή παγκόσμιας καταστροφής παρουσιάζεται να είναι ανυπέρβλητη. Η ανθρωπότητα αμύνεται χρησιμοποιώντας εξωγήινη τεχνολογία, αλλά μάταια, μιας και η δύναμη των εξωγήινων έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο, που δεν μπορεί να προβλεφτεί.

Στο τέλος, αυτό που μπορεί να σώσει τον κόσμο δεν είναι άλλο από την ανυπέρβλητη ιδιοφυία μιας ομάδας ανδρών και γυναικών, που μάχονται εναντίον της απόλυτης απειλής.
Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της επικής συνέχειας θα δούμε τους Joey King, Liam Hemsworth και Maika Monroe.

Στα σκηνοθετικά ηνία της ταινίας βρίσκεται ο Roland Emmerich, ο οποίος ήταν και ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας. Ο Emmerich προέβη σε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με τις δύο νέες ταινίες που έπονται, μία εκ των οποίων αναμένεται αυτόν τον μήνα στις κυπριακές κινηματογραφικές αίθουσες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον σκηνοθέτη «Οι άνθρωποι ήξεραν ότι μια μέρα οι εξωγήινοι θα επέστρεφαν. Και ήξεραν ότι ο μόνος τρόπος για να ταξιδέψεις πραγματικά μέσα στο διάστημα είναι μέσα από σκουληκότρυπες. Έτσι για τους εξωγήινους θα χρειαζόταν 2 με 3 εβδομάδες ενώ για εμάς αυτό είναι 20 με 25 χρόνια».
Ο σκηνοθέτης τοποθετήθηκε και για τους πολεμιστές που θα πρωταγωνιστούν στις δύο νέες ταινίες που αναμένονται, επισημαίνοντας πως στόχος του είναι η δημιουργία ηρώων μιας νέας γενιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η νέα ταινία αναμένεται στις κυπριακές αίθουσες στις 23 Ιουνίου.

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση

Η προβολή και παρουσίαση της ταινίας μικρού μήκους του Ανδρέα Σεϊτάνη θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου
Kathimerini.com.cy
 |  ΣΙΝΕΜΑ
X