ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η «Εξομολόγηση» του Ανδρέα Σιεηττάνη, τώρα στο Διαδίκτυο!

Η πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους του σκηνοθέτη, είναι από σήμερα διαθέσιμη για προβολή στο διαδίκτυο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Ανδρέα Σιεηττάνη, είναι από σήμερα διαθέσιμη για προβολή στο διαδίκτυο. Η «Εξομολόγηση», αφού έκανε τον γύρο του κόσμου και βραβεύτηκε σε διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ, κατάφερε να εξασφαλίσει διανομή από την Γαλλική εταιρία Gonella Productions και μπορείτε πλέον να την παρακολουθήσετε ακολουθώντας αυτό το link:
https://vimeo.com/ondemand/confessionshortfilm

ΠΕΡΙΛΗΨΗ:
Η ιστορία λαμβάνει μέρος το 1957, κατά τη διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα των Κυπρίων κατά των Άγγλων. Ένας από τους Κύπριους αγωνιστές βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι, αλλά όταν οι Άγγλοι μαθαίνουν πως κρύβεται εκεί, αναγκάζεται να προσποιηθεί πως είναι ιερέας για να καταφέρει να γλιτώσει.

ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:
Η ταινία είναι μία ανεξάρτητη παραγωγή και γυρίστηκε χωρίς κάποια κρατική χορηγία. Στις 7/9/19 έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Batroun Mediterranean Film Festival στον Λίβανο και μετά ακολούθησε η προβολή της στο 42ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους στην Δράμα. Εκεί είχε επιλεγεί να αντιπροσωπεύσει την Κύπρο στο Διεθνές κομμάτι του Φεστιβάλ, όπου και κέρδισε το πρώτο της βραβείο. Έκανε την Κυπριακή της πρεμιέρα στο Int'l Short Film Festival of Cyprus, στις 16/10/19.

 

Ιστοσελίδα σκηνοθέτη:
http://www.andreasfilms.com/home

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση