ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

O Ντέιβιντ Λιντς αποκάλυψε το «μυστικό» της 5ης Ιουνίου

Ο σκηνοθέτης του «Μπλε Βελούδου» και του «Twin Peaks» επιστρέφει με νέο πρότζεκτ

Δεν είναι λίγες οι φορές από την κυκλοφορία της τελευταίας του μεγάλου μήκους ταινίας («Inland Empire») που ο Ντέιβιντ Λιντς έχει «αναστατώσει» τους «οπαδούς» του με αινιγματικά βίντεο και αναφορές που παρέπεμπαν σε ενδεχόμενη κινηματογραφική του επιστροφή. Αυτό συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο Λιντς προανήγγειλε την παρουσίαση ενός νέου πρότζεκτ, χωρίς να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις για το περιεχόμενό του εκτός του ότι θα είναι κάτι που «θα δούμε και θα ακούσουμε».

Κάπως έτσι, η 5η Ιουνίου είχε μαρκαριστεί από απανταχού θαυμαστές του Λιντς ως ημέρα – σταθμός. Πολλοί προέβλεψαν μια νέα μεγάλου μήκους ταινία. Αλλοι πίστεψαν ότι ο Λιντς θα ανακοινώσει μια ακόμη επιστροφή του στο «σύμπαν» του «Twin Peaks», όπως συνέβη πριν λίγα χρόνια.

Οι κινηματογραφικές – τηλεοπτικές αυτές προσδοκίες εν τέλει διαψεύστηκαν. Στο μυαλό του Λιντς δεν υπήρχε μια νέα ταινία, αλλά ένας νέος δίσκος ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Αυγούστου. Ο τίτλος του δίσκου είναι «Sacred Memories» ενώ θα περιλαμβάνει μια ακόμη συνεργασία του Λιντς με την Chrystabell την οποία είχαμε δει και στην επιστροφή του «Twin Peaks» το 2017.

Ο ίδιος ο Λιντς δήλωσε ότι εμπνεύστηκε το εν λόγω έργο από ένα όραμα που είδε στη διάρκεια ενός νυχτερινού του περίπατου σε ένα δάσος. Το πρώτο βίντεο από τη νέα δουλειά που κυκλοφόρησε παραπέμπει, πάντως, άμεσα στο κινηματογραφικό σύμπαν του σπουδαίου δημιουργού.Με πληροφορίες από Variety και Deadline

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση