ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δείτε το «Strain Roulette»και δώστε τα likes σας

Η κυπριακή ταινία συγκαταλέχθηκε στους 15 φιναλίστ του διεθνούς φεστιβάλ Fantaspoa

Newsroom K

Με ένα βίντεο… μίνι παραγωγή, οι συντελεστές της ταινίας θρίλερ με κωμικά στοιχεία «Strain Roulette», μιας ταινίας μικρού μηκους, διάρκειας 7 λεπτών, καλούν τους θεατές να δουν την ταινία τους και να πατήσουν like, ώστε η ταινία τους, η οποία είναι στους 15 φιναλίστ παγκοσμίως να αναδειχθεί πρώτη, μέσα από 100 συμμετοχές, κάτι που ήδη είναι μεγάλη επιτυχία, στο μεγαλύτερο φεστιβάλ φανταστικού κινηματογράφου στη Λατινική Αμερική, το Fantaspoa.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Μαρία Παπακώστα, Πέννυ Φοινίρη, Χριστόδουλος Μαρτάς, Παναγιώτης Κυριάκου και Ανδρέας Φυλακτού.

 

 

Πρόβες on line

Η ταινία γυρίστηκε αρχές Απριλίου υπό τις συνθήκες της καραντίνας, αφού το φεστιβάλ ήταν αυστηρό με τους κανονισμούς του και τόνιζε την ανάγκη όλες οι ταινίες να γίνουν από το σπίτι και χωρίς να μπαίνει κανενός η υγεία σε κίνδυνο. Το «Strain Roulette» πραγματεύεται ένα διαδικτυακό «game show», με τέσσερις παίχτες που αγωνίζονται κυριολεκτικά για τη ζωή τους.

Άλλοι συντελεστές είναι οι: Χριστίνα Γεωργίου στη μουσική επιμέλεια και σχεδιασμό ήχου, ο Νέαρχος Κωνσταντίνου στο character design, ο Σταύρος Χριστόφορου στο animation και ο Αρτέμης Ψαθάς στα promo graphics. Όλοι οι συντελεστές δούλεψαν αφιλοκερδώς από το σπίτι και χωρίς καμιά προσωπική επαφή μεταξύ τους. Η ταινία είναι μια παραγωγή της Splash Screen Entertainment και Black Lemon Tv, σε συνεργασία με το GeekOtopos Collaborative Hive.

 

Για να δείτε την ταινία ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο και υποστηρίξτε την κυπριακή συμμετοχή με το δικό σας LIKE:

https://www.youtube.com/watch?v=-KhCQszgBAQ:cc=off

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με όλους τους φιναλίστ εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σινεμά: Τελευταία Ενημέρωση