ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στα βουνά, αδελφές μου, στα βουνά

Του Απόστολου Κουρουπάκη

Του Απόστολου Κουρουπάκη

kouroupakisa@kathimerini.com.cy

Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τα νέα μέτρα, με τους χώρους συνάθροισης ανοικτούς, όμως. Σχετικά δε με τα θέατρα, τις παραστάσεις χορού και τις συναυλίες, θα πρέπει λογικά να ξεκινούν στις 6:30 ή 7 το απόγευμα. Ήδη τα θέατρα αρχίζουν να κάνουν αλλαγές στην ώρα έναρξης των παραστάσεών τους. Καλή επιστροφή στις απογευματινές λαϊκές, φίλες και φίλοι.

Τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται ολοένα και πιο δύσκολα, από τη μία πληρότητα 50% και από την άλλη απογευματινές παραστάσεις, ενώ ο περισσότερος κόσμος είναι ακόμη στην εργασία του ή έχει σχολάσει πριν από λίγο. Θα ήταν προτιμότερο να είχαν κλείσει τα θέατρα ή θα ήταν λογικό να δοθεί παράταση για τα θέατρα; Έστω μία ώρα αργότερα, στις 10 και με την επίδειξη νόμιμου εισιτηρίου να επιτρέπεται η κυκλοφορία όποιων πολιτών επιθυμούν να παρακολουθήσουν μία θεατρική ή μουσική παράσταση… Θα μου πείτε γιατί τα θέατρα και οι παραστάσεις χορού να εξαιρεθούν από τα γενικά μέτρα, μα γιατί είναι ένα αντίδοτο στα όσα δυστοπικά ζούμε, ένα φάρμακο για την ψυχή μας. Οι κυνηγοί δηλαδή είναι καλύτεροι;

Αλλιώς, όλοι ας πάρουμε τα βουνά για να δούμε παραστάσεις, ας τις κάνουν σε χώρους άλλους, όπου επιτρέπονται έως 75 άτομα, ας πάμε στις αλάνες, να κάνουν και πρωινές τα θέατρα. Κάπου στο excel δεν υπολόγισαν καλά τις ώρες; Δεν ξέρω, είναι τόσο περίπλοκα τα πράγματα που ειλικρινά η κατάσταση είναι χ…ε θέατρο, κ…α παράσταση, που λένε και στα μέρη μου και συμπαθάτε με!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Η κατεδάφιση του Πεν Στέισον θεωρείται το μεγαλύτερο «σοκ» στην ιστορία των πληγμάτων που δέχθηκε η αρχιτεκτονική προ του μοντερνισμού (Φωτ. SOM ARCHITECTS)

Ματιές στον κόσμο

Η επέκταση, εν καιρώ πανδημίας, του Πεν Στέισον, είναι μια εξέλιξη που δεν αφορά μόνο την πόλη και το μέλλον των μετακινήσεων ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ