ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής για το 3ο Showcase Χορογραφιας Κυπρου - 2024

Από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας πληροφορούν τους ενδιαφερόμενους ότι δέχονται αιτήσεις συμμετοχής στο 3ο Showcase Χορογραφίας Κύπρου (3 - SXK 2024).

Το Showcase Χορογραφίας Κύπρου διοργανώνεται από τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με το Θέατρο Ριάλτο και στοχεύει στην παρουσίαση επίλεκτων χορογραφικών έργων τα οποία χορογραφούνται και παρουσιάζονται στην Κύπρο εντός περιόδου 2 ετών. Τα έργα που θα επιλεγούν θα παρουσιαστούν μεταξύ 23 -24 Μαρτίου 2024 στο Θέατρο Ριάλτο, στη Λεμεσό.

Δικαίωμα συμμετοχής στο 3 - SXK 2024 έχουν έργα που θα παρουσιαστούν από 1/12/2021 - 30/11/2023 σε τουλάχιστον δυο παραστάσεις, εντός αυτής της χρονικής περιόδου. Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβάλλονται το αργότερο ένα μήνα πριν την πραγματοποίηση των παραστάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι παραπέμπονται στα έγγραφα που αφορούν στους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα:

http://www.moec.gov.cy/politistikes_ypiresies/thesmoi_diorganoseis.html.

Διοργανωτές είναι οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Θέατρο Ριάλτο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση