ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελλάδα: «Εκτός» Θεάτρου Τέχνης ο Γ. Λιγνάδης

Η επιστολή της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θεάτρου Τέχνης «Κάρολος Κουν» στην «Κ»

Kathimerini.gr

Με επιστολή της στην «Κ», η καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Τέχνης “Κάρολος Κουν” Μαριάννα Κάλμπαρη κάνει γνωστό ότι δεν συμμερίζεται τις θέσεις του Γιάννη Λιγνάδη σχετικά με τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στη δραματική σχολή του θεάτρου και σημειώνει ότι μετά την επιστολή του «δεν μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης».

«Μοναδική μου μέριμνα είναι να προστατεύω και να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το Θέατρο Τέχνης», τονίζει η κ. Κάλμπαρη.

Ολόκληρη η επιστολή – απάντηση της κ. Κάλμπαρη:

«Νιώθω πως είναι σχεδόν ανάρμοστο, ενώ όλη η χώρα πενθεί τα θύματα του αδιανόητου δυστυχήματος στα Τέμπη, εμείς να μιλάμε για τέτοια ζητήματα.

Επειδή όμως πρέπει να πάρω άμεσα θέση σε σχέση με την επιστολή του κυρίου Γιάννη Λιγνάδη της 1/3/23 στην Εφημερίδα «Καθημερινή»:

Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν συμμερίζομαι τις θέσεις του. Θεωρώ επίσης αυτονόητο ότι μετά από αυτή την επιστολή, ο κύριος Γιάννης Λιγνάδης δεν μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Μοναδική μου μέριμνα είναι να προστατεύω και να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το Θέατρο Τέχνης και όλους/ες τους συνεργάτες/ιδες και εργαζομένους/ενες του.

Κατά τα άλλα, αυτή τη στιγμή η σκέψη μου, όπως η σκέψη όλων, είναι μόνο στο τραγικό γεγονός.

Ευχαριστώ

Μαριάννα Κάλμπαρη»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση