ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Μαρία Φαρράρ» από την Ομάδα Vision Q

Η παράσταση βασίζεται στο ποίημα του Μπέρτολτ Μπρεχτ συνδυάζει τα στοιχεία του χορού - performing

Newsroom K

Η παράσταση «Μαρία Φαρράρ» από την Ομάδα Vision Q σε χορογραφία Aneesha Μιχαήλ και ερμηνεία Βασίλη Βασιλάκη βασίζεται στο ποίημα του Μπέρτολτ Μπρεχτ με τίτλο «Μαρία Φαρράρ» και συνδυάζει τα στοιχεία του χορού - performing, του ποιητικού λόγου, της ζωγραφικής και της μουσικής.

Σε αυτό το ποίημα ο Μ. Μπρεχτ προσπαθεί να μας απομακρύνει από την πρωτογενή και ενστικτώδη αντίδραση στο θέμα της παιδοκτονίας και μας υποδεικνύει να πλησιάσουμε τη μητροκτόνο - τον άνθρωπο, μέσα από την ευαισθησία, την κατανόηση και την ανθρωπιά. Επιγραμματικά αναφέρει επαναλαμβάνοντας: «Αλλά εσείς παρακαλώ μη δείξτε καταφρόνια, γιατί το κάθε πλάσμα χρειάζεται όλων μας τη συμπόνια».

Συντελεστές

Χορογραφία, σκηνική επιμέλεια, ερμηνεία: Aneesha Μιχαήλ. Επιλογή κειμένου και ερμηνεία: Βασίλης Βασιλάκης. Επιμέλεια κοστουμιών: Κωνσταντίνα Ανδρέου. Ζωγραφική επιμέλεια αντικειμένων: Eli Zaarour. Σχεδιασμός Φωτισμού: Σεσίλια Τσελεπιδη. Επεξεργασία μουσικής: Γιώργος Στυλιανού. Φωτογραφία αφίσας: Adelina Burnescu. Σχεδιασμός αφίσας: Φίλιος Τσιγαριδης

 

Πληροφορίες

Παραστάσεις στο +εργείο στη Λεμεσό το Σάββατο 17 Οκτωβρίου, και στη Λευκωσία στο ARTos, Artos Cultural and Research Foundation, Αγίων Ομολογητών 64, τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, ώρα 8:30 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 96306617

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση