ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μέχρι τις 4 Αυγούστου οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2024

Όλες οι πληροφορίες από το Υφ. Πολιτισμού

ΙΑΝΟΣ

ΙΑΝΟΣ

Αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023 δέχεται το Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού για το Πρόγραμμα Ενίσχυσης της Δημιουργίας και Έρευνας στον Τομέα του Σύγχρονου Χορού ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ 2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Υφυπουργείο Πολιτισμού, το Πρόγραμμα στοχεύει στη στήριξη χορογράφων και ομάδων χορού για νέες παραγωγές και έρευνα.

Αναφέρεται ακόμη ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα ειδικά έντυπα υποβολής αίτησης από την ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού (www.culture.gov.cy → Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού → Προγράμματα & Σχέδια Επιχορηγήσεων) ή από τα γραφεία του Τμήματος Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού (Ιφιγενείας 27, 2007 Στρόβολος).

Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής αίτησης για το Πρόγραμμα λήγει την Παρασκευή, 4 Αυγούστου 2023, στις 14.00 μ.μ. και ότι μετά την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δεν θα γίνεται δεκτή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο Χρεμύλος μπορεί να είναι όλη η ανθρωπότητα εν δυνάμει…» λέει στην «Κ» ο Μάνος Βακούσης, για τον ρόλο του στον «Πλούτο» ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ