ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μία γλυκιά «Γιορτή» ενίσχυσε το έργο του RMHC Κύπρου

Οι θεατές ταξίδεψαν στα παιδικά τους χρόνια

Δελτίο Τύπου

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας γέμισε με οικογένειες, παιδιά, αλλά και ανθρώπους που συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανή την παιδική ψυχή τους! Αφορμή, η διεξαγωγή της μουσικοχορευτικής παράστασης «Γιορτή», την οποία παρουσίασε το Ronald McDonald House Charities Κύπρου (RMHC Κύπρου), σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο «Διάσταση», και ήταν εξαιρετικά αφιερωμένη στα παιδιά, αλλά και στα ανέμελα παιδικά χρόνια.

Συμμετείχαν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Παντελής Θαλασσινός και Κώστας Κακογιάννης, η Παιδική Χορωδία, το Φωνητικό Σύνολο και η Ομάδα Χορού του Πολιτιστικού Ομίλου «Διάσταση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η φιλανθρωπική παράσταση τελούσε υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Μαριλένας Ευαγγέλου, ενώ όλα τα έσοδα από την πώληση εισιτηρίων δόθηκαν για την ενίσχυση του έργου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος RMHC Κύπρου.

Ronald McDonald House Charities® (RMHC®):

Είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών.

Ronald McDonald House Charities Κύπρου:

Ακολουθώντας την ίδια γραμμή, το 2014 ιδρύθηκε στην Κύπρο το Ronald McDonald House Charities Κύπρου με έδρα του τη Λευκωσία! Το όραμά του είναι να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθειά του, που αφορά στη βελτίωση της ζωής των οικογενειών με παιδιά που έχουν νοσήσει, προσφέροντάς τους στήριξη όπου και όταν χρειαστεί.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες να μεταβούν στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του. Συμπάσχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εξασφαλίζει ζωτικούς πόρους και φροντίζει ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία παγκοσμίως.

Αν θες να συνεισφέρεις κι εσύ στο RMHC Κύπρου:

  • Γίνε εθελοντής.
  • Πρόσφερε χρηματικό ποσό ή άλλου είδους δωρεά/προσφορά.
  • Χορήγησε ένα δωμάτιο.
  • Κάνε συνδρομή στο πρόγραμμα ‘Hug a Family’.

Για περισσότερες πληροφορίες, διάβασε εδώ ή ακολουθήστε τις επίσημες σελίδες του στα Social Media (Facebook: Ronald McDonald House Charities Cyprus & Instagram: @RMHCCY).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο Χρεμύλος μπορεί να είναι όλη η ανθρωπότητα εν δυνάμει…» λέει στην «Κ» ο Μάνος Βακούσης, για τον ρόλο του στον «Πλούτο» ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ