ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

«Ο Μαγικός Κύκλος» από το Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI22

Η παράσταση εμπνέεται από τον μοναδικό κόσμο του τσίρκου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H αυλαία του Φεστιβάλ Τεχνών FANEROMENI22, κλείνει την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου με την παράσταση «Ο Μαγικός Κύκλος», που εμπνέεται από τον μοναδικό κόσμο του τσίρκου.

Μετά την περσινή επιτυχία της παράστασης «Άνθρωποι της Φανερωμένης», η ομάδα Γιασεμίν επιστρέφει φέτος με μια ξεχωριστή παράσταση που εμπλέκει καταξιωμένους στον τομέα τους καλλιτέχνες. Ηθοποιοί, χορευτές, μουσικοί, ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, δίνουν χώρο στην καλλιτεχνική δημιουργία, την έκφραση, την ψυχαγωγία και τροφοδοτούν την σκέψη όσον αφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Το Αμφιθέατρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου θα γίνει η αρένα για την εξέλιξη της ιστορίας και την παρουσίαση κάθε σόλο, ντούο άλλα και ομαδικών στιγμών μεταξύ των καλλιτεχνών. Συνδυάζοντας θέατρο, χορό, μουσική, ακροβατικά, ζογκλερικά, φωτιές και poi, θα δούμε πώς εξελίσσεται ο κύκλος της ζωής μας, με τα πάνω του και τα κάτω του.

Η έντονη σωματικότητα της παράστασης θέτει μεγάλη προσβασιμότητα σε όλους ανεξαρτήτως γλώσσας, εθνικότητας ή οποιασδήποτε αναπηρίας.

Συντελεστές

Σύλληψη ιδέας και καλλιτεχνική-σκηνοθετική επιμέλεια: Ναταλία Παναγιώτου
Μουσικός / τραγουδίστρια: Αργυρώ Χριστοδούλου
Ηθοποιοί / περφόρμερ: Δέσποινα Χρυσάνθου, Ναταλία Παναγιώτου, Άννη Σοφοκλέους
Χορευτές / περφόρμερ: Νούτσα Πουλουζασβίλι, Ζωή Ελευθερίου, Άντρια Σπύρου, Στάλια Νικολάου
Ακροβάτες / χορευτές / περφόρμερ: Camilo Gaitan Lopez, Θεοχάρης Κωνσταντίνου, Νικόλας Γεωργίου

Διάρκεια: 60 λεπτά


Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21:00. Φανερωμένης 86-90, 1011 Λευκωσία

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 22128157, www.boccf.org, @boccf

Είσοδος ελεύθερη

Τα βράδια των εκδηλώσεων του φεστιβάλ Τεχνών Faneromeni22, τα μουσεία και οι εκθέσεις του Πολιτιστικού Ιδρύματος θα είναι ανοικτά μέχρι τα μεσάνυκτα. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, ακολουθώντας τις κρατικές οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού. Μάθε περισσότερα στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος www.boccf.org και στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος στο Facebook & στο Instagram (@boccf) και στο τηλέφωνο 22128157.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση