ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο θεατρικός μονόλογος «ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΑ» απο την Πολιτιστική Ομάδα «Η Παράσταση»

Στο πλαίσιο του Nicosia Pop Up Festival 2021

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Πολιτιστική Ομάδα ‘Η Παράσταση’ παρουσιάζει τον θεατρικό μονόλογο ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΑ στο πλαίσιο του Nicosia Pop Up Festival 2021.

«Ένα σώμα που κινείται και μιλιέται μέσα σε μια ιστορία που δεν είναι δυνατόν να γίνει ποίημα ή μύθος»

Ο θεατρικός μονόλογος ΘΕΟΣΚΟΤΕΙΝΑ ανεβαίνει για πρώτη φορά στη Λευκωσία στις 14 και 15 Δεκεμβρίου 2021, ώρα 20:30 στο Θέατρο Πόλης ΟΠΑΠ στην εντός των τειχών πόλη.

Ο Κύπριος συγγραφέας και ψυχαναλυτής Πέτρος Πατούνας μέσω του έργου του ακουμπά το ζήτημα της σεξουαλικής κακοποίσης δίνοντας το λόγο σε μια γυναίκα, σε ένα κορίτσι, σε ένα παιδί που δεν είχε ποτέ τον σωστό ακροατή. Οι θεατές καλούνται να καλύψουν αυτό το κενό, να ακούσουν και να υπομείνουν το τέλος.

Σύνοψη

Στην κορυφή ενός βουνού, μία γυναίκα βρίσκει το κατάλληλο σημείο για μια αλλιώτικη προσευχή, μία σπάνια ευκαιρία για άμεση επικοινωνία με το θείο. Μέσα από αναδρομές στην παιδική της ηλικία αρθρώνει όλα όσα δεν ειπώθηκαν.
Λάθος διαγνώσεις και κλειστά μάτια την οδηγούν στη δημιουργία του προσωπικού της μανιφέστο: ενός μονολόγου οχετού για όλα όσα την οδήγησαν στην ανάβαση και τελικά στην πτώση.

Συντελεστές

Κείμενο: Πέτρος Πατούνας
Σκηνοθεσία: Μαρίνα Κακουλλή
Επί σκηνής: Παντελίτσα Μαυρογιάννη
Σχεδιασμός Φωτισμού: Γιώργος Λάζογλου
Σχεδιασμός κοστουμιών: Βικτώρια Σαρρή
Υπεύθυνη Παραγωγής: Ισιδώρα Αβραάμ

Γλώσσα: Ελληνικά
Διάρκεια: 60 λεπτά

Κατάλληλο για άτομα άνω των 15 ετων

Περισσότερες Πληροφορίες 

Πότε/Πού: Θέατρο Πολης ΟΠΑΠ, 14 και 15 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:30

Επικοινωνία: Εισιτήρια - Οι θεατές μπορούν να κλείσουν τα εισιτήρια τους μέσω του SoldOut Tickets από τον πιο κάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/3kR2MrN 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση