ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Πιστοποιητικό γάμου»: Μία δραματική κωμωδία της Ελένης Ξένου

Στο έργο αυτό περιγράφεται η μοναξιά, η γραφειοκρατική τρέλα και πολλές κρυφές σκέψεις, μιας μάνας, μιας συζύγου, μιας γυναίκας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το «Πιστοποιητικό γάμου» είναι μια δραματική κωμωδία της Ελένης Ξένου, σε σκηνοθεσία Μάριου Μεττή και με πρωταγωνίστρια την Έρικα Μπεγέτη. Από τις 18 Νοεμβρίου και για δέκα παραστάσεις στο Θεατράκι του ΡΙΚ από τη Hamm Broductions.

Η Φωτεινή Παναγιώτου, την οποία υποδύεται η Έρικα Μπεγέτη, έχει μόλις χάσει τον άντρα της και κάνει ό,τι κάνει μία χήρα, μία γυναίκα που έχει χάσει τον σύζυγό της... τακτοποιεί τα ρούχα του και προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια. Εμπόδια που μοιάζουν ανυπέρβλητα... η σύνταξη χηρείας, οι θύμησες... η αναζήτηση σε ντουλάπια και σε κουτιά της μνήμης ενός πιστοποιητικού γάμου... Η απώλεια γίνεται αφορμή για να ξεδιπλωθεί με ευαισθησία και χιούμορ η ιστορία μιας γυναίκας, μιας μάνας, μιας συζύγου.

 

 

Παραστάσεις

Λευκωσία, Θεατράκι ΡΙΚ. Από 18 Νοεμβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 8:30 μ.μ. και Κυριακή στις 7:30 μ.μ. μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου και Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 8:30 μ.μ.

Κρατήσεις: 99929374, εισιτήρια: soldouttickets και στα Καταστήματα Stephanis

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση