ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θεατρική Παράσταση «Βιομαγεία»

Το έργο της Μαριάννας Κάλμπαρη που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το έργο «Βιομαγεία» της Μαριάννας Κάλμπαρη που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο, σε σκηνοθεσία Ελένης Αναστασίου, παρουσιάστηκε για τις ανάγκες της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θέατρου Ελλάδος το 2004, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία για δύο συνεχόμενες χρονιές. Η «Βιομαγεία» έρχεται στην Κύπρο να μας υπενθυμίσει πως η μαγεία κρύβεται παντού, φτάνει να έχουμε τις κεραίες μας ανοιχτές και να αφήσουμε τη ματιά του άλλου να διαπεράσει την καρδιά μας.

Σε μια [μετά;]- covid εποχή και ύστερα από δύο χρόνια κατά τα οποία οι αποστάσεις των ανθρώπων διαμόρφωσαν ριζικά τον τρόπο που επικοινωνούμε και εκφράζουμε τα συναισθήματα μας, η ανάγκη για να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή είναι πιο έντονη από ποτέ. Έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνούμε εύκολα και γρήγορα με ανθρώπους στην άλλη άκρη του κόσμου χωρίς να συνειδητοποιούμε πως αδυνατούμε να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά με τον άνθρωπο που μπορεί να βρίσκεται ακριβώς δίπλα μας, κάποιες φορές αγνοώντας ακόμα και την ύπαρξή του.

Στην παράσταση παίζουν: Αντρέας Κουτσόφτας και Μάριαν Κυπριανού

Μουσικός επί σκηνής: ΈλαΒασίλης, Ανδρέας Μιχαλόπουλος

Περισσότερες Πληροφορίες

Παραστάσεις: 26, 28 και 29 Μαΐου και 2, 3, 5, 6, 8 Ιουνίου, ώρα 8:30 μ.μ. Flea Theatre, Γιάννη Κορομία 2, Καϊμακλί, Λευκωσία

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση