ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θέατρο για παιδιά: Η μάγισσα των Χριστουγέννων

Η Θεατρική Ομάδα Studio 33 Arts παρουσιάζει, την παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Θεατρική Ομάδα Studio 33 Arts παρουσιάζει, την παιδική χριστουγεννιάτικη παράσταση, «Η μάγισσα των Χριστουγέννων», της Μαριλένας Αχιλλέως, σε σκηνοθεσία Γεώργιου Ιωσήφ.

Στο χωριό του Άγιου Βασίλη, φέτος, όλα πάνε στραβά. Γιατί η Μάγισσα Σπελλ μπαίνει κρυφά στο χωριό; Μήπως κάποιος θέλει να πάρει την θέση του άγιου Βασίλη; Τα δώρα θα φτάσουν στην ώρα τους;

Χορός, τραγούδια, μουσική σε μια παράσταση που μας θυμίζει ότι η πραγματική μαγεία των Χριστουγέννων είναι η αγάπη και αφυπνίζει την περιβαλλοντική συνείδηση των παιδιών.

Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι όλα φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά.

Η ομάδα Studıo 33 Arts και το Σώμα Εθελοντών Λευκωσίας, μαζεύουν παλιά παιχνίδια και βιβλία σε καλή κατάσταση, για να δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η συλλογή θα γίνεται στον χώρο του θεάτρου, μετά από κάθε παράσταση.

Συντελεστές 

Σκηνοθεσία: Γεώργιος Ιωσήφ
Κείμενο: Μαριλένα Αχιλλέως
Βοηθός Σκηνοθέτη: Μιχάλης Κολοκοτρώνης
Μουσική Σύνθεση & Επιμέλεια: Μάριος Χριστόφορου
Σκηνικά: Γιάννης Λαζάρου
Κοστούμια: Ευαγγελία Ονουφρίου
Φωτισμοί: Νικόλας Δημητρίου

Ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης): Μιχάλης Κολοκοτρώνης, Ευαγγελία Ονουφρίου, Λήδα Καραγιάννη, Σταύρος Πέτρου, Έλενα Μελετίου, Ευαγγελία Νικολάου, Νικόλας Δημητρίου, Γεώργιος Ιωσήφ.

Βασισμένο σε μία ιδέα του Γεώργιου Ιωσήφ (για την ανακύκλωση)

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Θέατρο WhereHaus 612. Παραστάσεις: 23, 27 και 30 Δεκεμβρίου, στις 16:00, 24, 27, 28, 29 και 30 Δεκεμβρίου, στις 11:00 & 8 και 9 Ιανουαρίου, στις 16:00. Μιχαήλ Κουσουλίδη 5, Βιομ. Παλλουριώτισσας Τ. Κ. 1041

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 96170433

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση