ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το RMHC Κύπρου παρουσιάζει την «Γιορτή» του φετινού καλοκαιριού

Δελτίο Τύπου

Πιστό στην αποστολή του να κρατάει τις οικογένειες μαζί, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιλο «Διάσταση», παρουσιάζουν τη μουσικοχορευτική παράσταση «Γιορτή», η οποία είναι εξαιρετικά αφιερωμένη στα παιδιά και σκοπεύει να μας ταξιδέψει στα ανέμελα χρόνια της παιδικής ηλικίας.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, την Κυριακή, 16 Ιουνίου 2024, στις 19:30 και σε αυτή συμμετέχουν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες, Παντελής Θαλασσινός και Κώστας Κακογιάννης, όπως επίσης η Παιδική Χορωδία, το Φωνητικό Σύνολο και η Ομάδα Χορού του Πολιτιστικού Ομίλου «Διάσταση».

Η φιλανθρωπική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, κ. Μαριλένας Ευαγγέλου.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο ticketmaster.cy και σε όλα τα σημεία ACS Courier και οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 30 ευρώ το κανονικό εισιτήριο και 20 ευρώ το παιδικό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση της φιλανθρωπικής δράσης του RMHC Κύπρου.

Ronald McDonald House Charities® (RMHC®):

Είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών.

Ronald McDonald House Charities Κύπρου:

Ακολουθώντας την ίδια γραμμή, το 2014 ιδρύθηκε στην Κύπρο το Ronald McDonald House Charities Κύπρου με έδρα του τη Λευκωσία! Το όραμά του είναι να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθειά του, που αφορά στη βελτίωση της ζωής των οικογενειών με παιδιά που έχουν νοσήσει, προσφέροντάς τους στήριξη όπου και όταν χρειαστεί.

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες να μεταβούν στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του. Συμπάσχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εξασφαλίζει ζωτικούς πόρους και φροντίζει ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, κλικ εδώ ή καλέστε στο 22 525404.

Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.ticketmaster.cy/showEventInformation.html?idEvent=5653

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο Χρεμύλος μπορεί να είναι όλη η ανθρωπότητα εν δυνάμει…» λέει στην «Κ» ο Μάνος Βακούσης, για τον ρόλο του στον «Πλούτο» ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΘΕΑΤΡΟ-ΧΟΡΟΣ