ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το πρόγραμμα «ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας

Σε συνεργασία με την Λεβέντειο Πινακοθήκη και τις υπηρεσίες του Εστιατορίου «Πινακοθήκη»

Newsroom K

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη συνεργάζεται και προσφέρει στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό – Κλάδο Λευκωσίας τις υπηρεσίες του Εστιατορίου «Πινακοθήκη».

Σε μια δύσκολη εποχή για την ανθρωπότητα, που για πρώτη φορά η έννοια του «όλοι μαζί» έχει κυριολεκτικό αντίκρισμα και η αλληλεγγύη δεν είναι προνόμιο λίγων, αλλά υποχρέωση όλων. Η Λεβέντειος Πινακοθήκη στα πλαίσια του προγράμματος «ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού - Κλάδου Λευκωσίας έχει θέσει στη διάθεση του Κλάδου Λευκωσίας το Εστιατόριο «Πινακοθήκη». Η ταλαντούχα σεφ Αργυρώ Παπαδοπούλου και η ομάδα της, τηρώντας αυστηρά όλες τις συνθήκες ασφαλείας και υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, θα μαγειρεύουν κάθε Πέμπτη για να ετοιμάζουν γεύματα σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Το πρόγραμμα «ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας ξεκίνησε το 2013, αφού αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης ήταν πολλοί συμπολίτες μας να χρειάζονται στήριξη για την κάλυψη βασικών τους αναγκών. Με πρωτοβουλία μιας αρχικά μικρής ομάδας εθελοντών του Κλάδου Λευκωσίας το Πρόγραμμα« ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ» έχει ως στόχο την προσφορά ζεστού γεύματος μαγειρεμένο από εθελόντριες του Κλάδου. Λόγω των περιορισμών που προέκυψαν λόγω του Covid-19 που κατέστησαν αδύνατη την προσφορά φαγητού από τις εθελόντριες, η Λεβέντειος Πινακοθήκη προσπαθεί να καλύψει αυτό το κενό με το να ετοιμάζει ζεστό φαγητό για ευάλωτες περιπτώσεις ατόμων και οικογενειών.

H ενέργεια θα διαρκέσει 12 εβδομάδες και η διανομή των γευμάτων και η διαλογή στις οικογένειες θα γίνεται από εθελοντές του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού – Κλάδου Λευκωσίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

Η βιογραφία θα είναι γραμμένη από τον ομότεχνό του Μπλέικ Μπέιλι, γνωστό μεταξύ άλλων για τις βιογραφίες του Τζον Τσίβερ και του Ρίτσαρντ Γέιτς

Βιογραφία του Ροθ το 2021

Η πολυαναμενόμενη βιογραφία του Αμερικανού συγγραφέα πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Απριλίου 2021
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΒΙΒΛΙΟ