ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«VOICE OVER» του Φανερωμένης 70

Θα διοργανωθεί έκθεση και δημιουργικά εργαστήρια στη Λευκωσία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το κοινό μπορεί να παραβρεθεί και να δημιουργήσει πάνω στο μεγάλο πανό, γράφοντας τις σκέψεις του και ζωγραφίζοντας τις ιδέες σε μία ξεχωριστή μορφή τέχνης και έκφρασης που αφυπνίζει το νου και ενώνει την κοινότητα. Στόχος είναι να έρθει ο κόσμος κοντά, και να ωθηθεί να εξωτερικεύσει την ενέργεια του χρησιμοποιώντας το μεγαλύτερο σπαθί της κοινωνίας, το λόγο.

Στο Φανερωμένης 70 αγαπάνε τις λέξεις, και συνεχίζουν την παράδοση που έχουν εγκαθιδρύσει χρόνια τώρα, να προωθούν το δημιουργικό λόγο αλλά και την ελευθερία αυτού.

To πρότζεκτ άρχισε λίγους μήνες πριν, και κατά τη διάρκεια του έχουν επισκεφτεί πολλά σχολεία συμπεριλαμβανομένων του Αγίου Κασσιανού, το πρώτο δημοτικό Παλουριώτισσας, το 3ο Καϊμακλίου, αλλά και ιδιωτικές ομάδες φοιτητών και γηροκομεία.

Τo εργαστήριο θα ξεκινήσει το Σάββατο 12 Ιουνίου, 5-8 μ.μ. μέσα στο πολιτιστικό κέντρο. Από τις 12 έως τις 22 Ιουνίου θα υπάρχει ένα μεγάλο πανό στο τραπέζι στο οποίο θα μπορεί το κοινό να εκφράσει ελεύθερα τις σκέψεις του. Την ίδια περίοδο θα εκτίθενται στη Στοά Παπαδοπούλου τα πανό που έχουν δημιουργηθεί σε προηγούμενες επισκέψεις!

Στην εκδήλωση και στα εργαστήρια συμμετείχαν και θα συμμετέχουν οι καλλιτέχνες, αρχιτέκτονες, εκπαιδευτικοί και ειδικοί πολιτιστικής κληρονομιάς:

Νικολέττα Παπαμιχαήλ Εργαστήρι Έκτορος 18-20 (Ektoros 18-20 workshop)
Αντιγόνη Μιχαήλ
Έλενα Χρήστου elenART STUDIO
Χριστίνα Νικολάου
Ειρήνη Μάλλιαρη
Σκευή Αριστοτέλους
Μιχάλης Χαραλάμπους Σχολή Σχεδίου ζωγραφικής
Χρυσάνθη Δημήτριου
Έλενα Νικολάου
Χρυσάνθη Χρυσάνθου
Σκευή Νεοφύτου
Μιχάλης Μαυροθέρης
Χριστίνα Νικολάου

Την εκδήλωση στηρίζουν τα παγωτά REGIS τα οποία θα προσφέρουν ψυγείο με δωρεάν παγωτά για όλους τους περαστικούς και καλεσμένους 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση