ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γαστρονόμος Φεβρουαρίου - Λεμονάτοι καιροί

Αυτή την Κυριακή μαζί με την «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δροσιά και μυρωδιές για φαγητά, γλυκά, σάλτσες, για ένα σωρό κλασικές και πρωτότυπες παρασκευές με την βοήθεια του μυρωδάτου λεμονιού.

Επίσης στον «Γαστρονόμο» Φεβρουαρίου κάνουμε ένα μεγάλο βήμα σε μαγειρικούς δρόμους που κανένας δεν είχε διαβεί πριν. Αποκλειστικά σε εμάς άνοιξαν οι πόρτες της ελληνικής τσιγγάνικης κουζίνας, όπου μας περίμενε μια υποδοχή γεμάτη έκπληξη, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια. Δυναμικές Ελληνίδες τσιγγάνες από τη Ρομά κοινότητα της Αμαλιάδας μάς έβαλαν στα σπίτια, στις κουζίνες και στις αυλές τους, μοιράστηκαν τις προγονικές πατροπαράδοτες συνταγές που έφεραν οι γιαγιάδες τους από τον τόπο καταγωγής τους, την Κωνσταντινούπολη, και ετοίμασαν για μας ένα μεγάλο, πολύχρωμο, φιλόξενο τραπέζι με ρομανέ χαμάτα: τσιγγάνικα μαγειρέματα.
Πανεύκολες, σχετικά γρήγορες και με ελάχιστα και απλά υλικά, πλην όμως εξόχως απολαυστικές σοκολατένιες λιχουδιές διά χειρός Στέλιου Παρλιάρου.

Η Αθηνά Λοϊζίδου μάς ετοιμάζει brunch για τις όμορφες Κυριακές μας με αγαπημένα πρόσωπα και η Μαριλένα Ιωαννίδου μάς ετοιμάζει λαχταριστό menu με φρέσκια φασόλια.

Επίσης, μέσα στο πακέτο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ θα βρείτε το περιοδικό «Κ», ένα αφιέρωμα στην Ιδιωτική Εκπαίδευση και ακόμη ένα βιβλίο από τη σειρά «ΜΕΓΑΛΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση