ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Φεβρουαρίου – Πικάντικη αποκριά

Αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πικάντικη Αποκριά: Γιορτάζουμε την Τσικνοπέμπτη και τις Απόκριες με κιμαδονοστιμιές.

Φτιάχνουμε παμπάλαιες και μοντέρνες δημιουργικές συνταγές από τα Άγραφα

Παρακολουθούμε βήμα-βήμα τον Χριστόφορο Πέσκια να μας ετοιμάζει κυριακάτικο ρόστο, και τον Λευτέρη Λαζάρου που μας φτιάχνει κρασάτο γαλέο κατσαρόλας.

Μαθαίνουμε τα πάντα για τα μανιτάρια και δοκιμάζουμε τα απίθανα γαλατένια γλυκά του Στέλιου Παρλιάρου.

Ακόμη κωδικός σούπας: η Αθηνά Λοιζίδου μας φτιάχνει τραχανά, αυγολέμονο, λουβάνα και ψαρόσουπα ενώ η Μαριλένα Ιωαννίδου συνταγές με χειμερινό κραμπί. Εντράδα με βοδινό και κραμπί και παστίτσιο με κραμπί.

Στο ίδιο πακέτο της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ» θα βρείτε το νέο τεύχος του lifestyle περιοδικού «Beautiful People», ο πρώτο τεύχος της βιογραφίας του Ελευθέριου Βενιζέλου καθώς η συνέχεια του 20 αιώνα, δεκαετία 1970 – 80 Τόμος Α Πολυτεχνείο, Αποκατάσταση της Δημοκρατίας και η Εισβολή στην Κύπρο.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X