ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γαστρονόμος Οκτωβρίου: Η μαγική κουζίνα της Ινδίας

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο νέο τεύχος του Γαστρονόμου που κυκλοφορεί στις 16 Οκτωβρίου με την «Καθημερινή της Κυριακής» βουτάμε στις γεύσεις και τα αρώματα της πιο οικείας, αγαπητής, πολύχρωμης και μυρωδάτης κουζίνας της Ασίας, που δεν είναι άλλη από την κουζίνα της Ινδίας!

Κοτόπουλο τίκα μασάλα, ταντούρι, ναάν, κάρι. Οι πιο εμβληματικές συνταγές των Ινδών, αυτές που αγαπάμε να παραγγέλνουμε στα ινδικά εστιατόρια, είναι όλες συγκεντρωμένες σε αυτό το μοναδικό τεύχος.

Κατακτάμε την τέχνη των κάρι και των πιάτων μασάλα. Κάθε συνταγή κι ένα μάθημα που μας εισάγει σε μια διαφορετική, ιδιαίτερη και πολύ γοητευτική μαγειρική κουλτούρα, όπου τα μπαχαρικά παίζουν τον πρώτο ρόλο και γίνονται ως διά μαγείας το κλειδί για να ανέβει η γεύση και η απόλαυση σε νέα ύψη. Ξεκλειδώνουμε όλα αυτά τα μυστικά της κουζίνας των Ινδών και μαθαίνουμε τις μοναδικές τεχνικές που χρησιμοποιούν για να πετύχουν την υπέρτατη νοστιμιά στα πιάτα τους. Ένα όμορφο ταξίδι με όχημα τη γεύση!

Ακόμα, σε αυτό το τεύχος, ερωτευόμαστε ξανά το κουνουπίδι, το πιο «εύκολο» αλλά και παρεξηγημένο -λόγω της οσμής του- λαχανικό. Ανακαλύπτουμε νέους συναρπαστικούς τρόπους μαγειρέματος που δεν έχουν καμία σχέση με το παραβρασμένο κουνουπίδι που γνωρίζουμε.

Και μια έκπληξη: καλωσορίζουμε τη σεζόν της σοκολάτας με 5 καινούργια σοκολατένια γλυκά από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη: από σοκολατόπιτα μέχρι καριόκες!

Μαζί K, New York Time και VOGUE με επιπλέον €2.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση