ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου

Αυτή την Κυριακή μαζί με την Καθημερινή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο σεπτεμβριάτικος Γαστρονόμος που κυκλοφορεί την Κυριακή, 17 Σεπτέμβριου, με την «Καθημερινή», είναι το Εύκολο Τεύχος της χρονιάς! Υπέροχες συνταγές, ιδέες και μυστικά για να κάνουμε τη ζωή μας απολαυστικά απλή στην κουζίνα! Τεχνικές και προτάσεις για να γίνει το μαγείρεμα μόνο απόλαυση!

Γυρίσατεεεεεε;
Εύκολη προσαρμογή στην καθημερινότητα με πέντε πλούσια και πανεύκολα σαλατογεύματα για το γραφείο και το σπίτι, για να επανέλθουμε στους ρυθμούς μας όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Παστίτσιο σε 20 λεπτά;
Κι όμως, γίνεται! Ο Χριστόφορος Πέσκιας πιάνει κλασικές και μπελαλίδικες συνταγές και τις ετοιμάζει στην πιο εύκολη εκδοχή τους χωρίς να τους στερεί το παραμικρό σε νοστιμιά!

Η χύτρα επιστρέφει δριμύτερη
Κρέας σε 40 λεπτά; Όσπρια σε μισή ώρα; Ναι, η χύτρα ταχύτητας μαγειρεύει γρήγορα αλλά το ξέρατε ότι μια ολόκληρη γκάμα φαγητών γίνονται στη χύτρα απίθανα νόστιμα; Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, Γιώργος Φελεμέγκας μαγειρεύει γίδα βραστή χωριάτικη, λεμονάτο μοσχάρι, χοιρινό με χόρτα, κρεατόσουπα, κοτόσουπα, οσπριόσουπες και πολλές ακόμα συνταγές στη χύτρα και έγιναν λουκούμι!

Ακόμη:
Η Μαριλένα Ιωαννίδου μας φτιάχνει ένα ελαφρύ καπαμά, ένα ψητό-πίνακα μαζί με ένα πεντανόστιμο χταπόδι και ένα γλυκό-σήμα κατατεθέν της παραδοσιακής κουζίνας της Κύπρου, το Σάμαλι. Όλα απλά και πανεύκολα. Γιατί το απλό είναι το ωραίο.

Γαστρονόμος Σεπτεμβρίου, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου με την «Καθημερινή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση