ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η τέχνη, το θέατρο, η εξουσία

Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ανάμεσα σε παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές, ο Χρήστος Λούλης ζυγίζει τις ευθύνες ενός δημόσιου προσώπου, θυμάται τις ταραγμένες μέρες του δημοψηφίσματος, τη μετέπειτα συνεργασία του με τον Γαβρά και επιμένει ότι ο ρόλος της τέχνης είναι να «ανατρέπει τα πράγματα».

Με αφορμή τη συμπλήρωση των 20 ετών της Βικιπαίδειας, ανάμεσα σε κουβέντες για την αξιοπιστία ή την πρόοδό της, γνωρίσαμε κάποιους από τους εθελοντές συντάκτες της που συντάσσουν τα λήμματά της και κρατούν ζωντανό το όραμα της «μαζικής συνεργασίας».

Ο Γιώργος Καρράς έγινε γνωστός μέσα από τις Τρύπες και σήμερα επανέρχεται με ένα προσωπικό ορχηστρικό άλμπουμ. Το «Κ» ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, για να τον συναντήσει και να τον ακούσει να μιλάει για τα παλιά και το σήμερα.

Έξι Ελληνίδες fiber artists ενσωματώνουν την κλωστή στη σύγχρονη τέχνη και συνδέουν την παράδοση με την εποχή της ψηφιακής πραγματικότητας. Το «Κ» φιλοξενεί τις ιστορίες τους και τη δουλειά τους.

Μια σύντομη ιστορία των γυναικείων οπισθίων ανά τους αιώνες και μια ξενάγηση στα πρότυπα του ιδανικού σώματος όπως διαμορφώθηκαν σύμφωνα με τη μόδα, την εποχή, την ιατρική και τη διατροφή, τις κοινωνικές προσταγές και τις ανδρικές επιθυμίες.

Μαζί Ιδιωτική εκπαίδευση και το Βιβλίο Πελέ «ο άνθρωπος μύθος». 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση