ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μικρός Ήρως, μεγάλη ιστορία - Στο περιοδικό «Κ» αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Μαζί Γαστρονόμος, ένθετο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ΤV Οδηγός και Vogue με επιπλέον 2ευρώ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με αφορμή την έκθεση για τη συμπλήρωση 70 ετών από την πρώτη περιπέτεια του Μικρού Ήρωα του Στέλιου Ανεμοδουρά, το «Κ» σκαλίζει την ιστορία των θρυλικών εκδόσεων και επιχειρεί να αναδείξει τη θέση του λαϊκού αναγνώσματος στην ελληνική πολιτιστική κληρονομιά.

Το «Κ» ταξίδεψε στο ευρωπαϊκό αρχηγείο της Google στο Παρίσι, κατέγραψε όσα καινούρια φέρνει η Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλά και τη μάχη των κολοσσών της τεχνολογίας στη νέα αρένα των bots διαλόγου.

Ο Μάρτιν Μακντόνα μας συστήνει μέσα από την ταινία του, «Τα πνεύματα του Ινισέριν», μια άγνωστη γωνιά της Ιρλανδίας, τα νησιά του Αράν, που αναπάντεχα απέκτησαν τουριστικό ενδιαφέρον. Η δημοσιογράφος Τζέιν Μάλκερινς μας ξεναγεί στον τόπο των προγόνων της και στην ιστορία της οικογένειάς της.

Μια συζήτηση μετά περιπάτου με τον Μάριο Ντεσιάτι, ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς για την ιταλική λογοτεχνία, που κινήθηκε γύρω από τα βιβλία, την τέκνο, τον φεμινισμό και τις ελληνικές μπίρες.

Η Περιπατητική Ομάδα Υμηττού πεζοπορεί κάθε Σαββατοκύριακο στο βουνό και τη συνοδεύσαμε στο νέο μονοπάτι της Καισαριανής, που περιλαμβάνει πολλά σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, γεμίζει τα πνευμόνια και προσφέρει μια διαφορετική ματιά στην πόλη.

Μαζί Γαστρονόμος, ένθετο Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ΤV Οδηγός και Vogue με επιπλέον 2ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση