Kathimerini.com.cy
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Tomorrow Tastes Mediterranean, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια που εστιάζουν αποκλειστικά στη μεσογειακή διατροφή, φέρνει στο ίδιο τραπέζι κορυφαίους επιστήμονες, διεθνώς αναγνωρισμένους σεφ, φορείς και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Δεκαπέντε κορυφαίοι ειδικοί μάς δίνουν μια πρώτη γεύση.
Με αφορμή την επιστροφή του στον φουτουριστικό κόσμο του Tron, ο Τζεφ Μπρίτζες ανοίγει τα χαρτιά του στο «Κ» για τον χαρακτήρα που τον καθόρισε στη συνείδηση του κοινού, για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, για την ηρεμία που βρίσκει στην οικογενειακή ζωή και την παράξενη σχέση που έχει με το μπόουλινγκ.
Λίγο πριν από την εμφάνισή του στο Ηρώδειο, συναντήσαμε τον Μανώλη Μητσιά και μας διηγήθηκε τη ζωή του, από τα νεανικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη μέχρι τη μεγάλη πορεία του στην Αθήνα, πλάι στον Γκάτσο, τον Μίκη και τον Μάνο, φτάνοντας στο σήμερα που μαθαίνει τα τραγούδια που ακούνε τα εγγόνια του.
Το ανδρικό κοινό ψάχνει το στιλ του και επισκέπτεται τα βιντατζάδικα και τα καταστήματα second hand που ολοένα και ξεφυτρώνουν στο αθηναϊκό κέντρο. Κάναμε μια βόλτα και καταγράψαμε τις εντυπώσεις μας.
Οι Αγιορείτες μοναχοί στο Μετόχι Χρωμίτσας θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη άνοιξη, για πρώτη φορά, δικές τους ετικέτες κρασιού και μας κάλεσαν να παρακολουθήσουμε από κοντά τη διαδικασία σε έναν από τους ιστορικότερους αμπελώνες της χώρας.
Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 2 Νοεμβρίου με την «Καθημερινή».



























