ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Όταν η Αλεξάνδρα Αϊδίνη αποφάσισε να κάνει τηλεόραση

Στο περιοδικό «Κ με την «Καθημερινή της Κυριακής»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Έχει έναν γάτο που τον λένε Μαίρη, μικρή πίστευε ότι είναι κορίτσι για σπίτι, ταυτίζεται άλλοτε με τον Κλιντ Ιστγουντ και άλλοτε με τον Θανάση Βέγγο – και αυτές δεν είναι οι μόνες εκπλήξεις που μας επιφύλαξε η ηθοποιός Αλεξάνδρα Αιδίνη, σε μια κουβέντα μεταξύ δύο ακόμη επιτυχημένων θεατρικών παραστάσεων και του πρώτου μεγάλου βήματός της στην τηλεόραση!

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Σχεδία συμπλήρωσε εννέα χρόνια κυκλοφορίας. Το πρώτο και μοναδικό ελληνικό περιοδικό δρόμου γιόρτασε τα γενέθλιά του κρεμώντας στο υπόστεγο του Σχεδία home εκατόν πενήντα τέσσερα χάρτινα καραβάκια, ένα για κάθε άνθρωπο που βρήκε εργασία. Σε λίγες ημέρες, στη σάλα του καταστήματος θα κρεμαστεί το 52ο σπιτάκι, ένα για κάθε άστεγο που μέσα από τη δουλειά του κατόρθωσε να εξασφαλίσει τη δική του κατοικία. Ιστορίες ελπίδας, αλληλεγγύης, ανάστασης ανθρώπων που γνώρισαν τη σκληρή πλευρά της ζωής, την αστεγία και την ανεργία, ώσπου βρήκαν τη Σχεδία τους.

Χόλιγουντ γίναμε! Εντάξει, όχι ακόμα. Αλλά το πρότζεκτ «γυρίσματα στην Ελλάδα» εξελίσσεται αισίως και τροφοδοτεί την επικαιρότητα διαρκώς, με δύο σημαντικές ταινίες του Φεστιβάλ Καννών και τον νέο κύκλο της βραβευμένης με ΕΜΜΥ σειράς «Τεχεράνη» του Apple TV, που κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες, να έχουν γυριστεί στην Ελλάδα.

Ναύπλιο αυθημερόν; Γιατί όχι; Λίγο που η άνοιξη είναι εδώ, λίγο που είμαστε όλοι εθισμένοι μαζί του… Στην πρώτη λιακάδα ξέρουμε πού θα πάμε! Προτάσεις και ιδέες για την πιο γρήγορη απόδραση των ημερών.

Πώς μπορεί το χιούμορ να μεταφέρει την αλήθεια; Είναι το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον; Τι ρόλο παίζει ο φόβος στις επιλογές μας; Είναι η οικειότητα ο σκοπός της ζωής; Η Μαριάνα Λέκι, συγγραφέας του μεγάλου γερμανικού μπεστ σέλερ Το όνειρο της Ζέλμα, μιλάει στο «Κ».

Μαζί ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ, New York Times και Vogue με επιπλέον €2.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ο δωδέκατος και τελευταίος τόμος αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ