
Kathimerini.com.cy
Θεσσαλονίκη: Έρωτά μου αγιάτρευτε
Αναμνήσεις, μαγειρέματα και βόλτες στην πιο ζωηρή και νόστιμη πόλη της Ελλάδας! Στο τεύχος Ιουνίου μιλούν οι Θεσσαλονικείς.
Συνέντευξη: Πίτσα Παπαδοπούλου
Το αηδόνι του Θερμαϊκού επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για τον Γαστρονόμο και μας μιλάει για την πόλη όπου μεγάλωσε, για το ελληνικό τραγούδι και τη σχέση της με την κουζίνα.
Παύλος Τερκενλής: Τι γλυκά φτιάχνει στο σπίτι του ο πιο γνωστός σαλονικιός ζαχαροπλάστης
Ακολουθούμε τη μυρωδιά του τσουρεκιού μέχρι μια βίλα στο Πανόραμα και εκεί έχουμε την τύχη να γευτούμε τα πιο ωραία σπιτικά γλυκά της Θεσσαλονίκης, φτιαγμένα από τον Τερκενλή αυτοπροσώπως.
Γιώργος Ζαννάκης: Ο σεφ της Ηλιόπετρα αποκωδικοποιεί την κουζίνα της πόλης
Ο μάγειρας που κάνει θραύση χαμηλόφωνα στη Θεσσαλονίκη, μας βάζει στην κουζίνα του, μια μέρα που το εστιατόριο είναι κλειστό και μας μαγειρεύει τα φαγητά που εκφράζουν ό,τι είναι για αυτόν Θεσσαλονίκη.
Μια Μικρά Ασία φύτρωσε ξανά στη γειτονιά της Νέας Κρήνης, στην Καλαμαριά
Μια γυναικοπαρέα μοιράζεται μαζί μας συνταγές και έθιμα, μαγειρεύοντας πιάτα των προγόνων τους.
Foodie Guide
50 μαγαζιά του κέντρου που δεν χάνουμε με τίποτα
Ακόμη:
H Μαριλένα Ιωαννίδου φτιάχνει vegan πίτα με μανιτάρια, βασισμένη στις κυπριακές χορτοφαγικές κούπες και dubai style γλυκό με χαλούμι.
Ο Γαστρονόμος Ιουνίου είναι ένα τεύχος για μερακλήδες!
Αυτή την Κυριακή 15 Ιουνίου με την «Καθημερινή».