ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την Κυριακή 15/6 με την «Καθημερινή»

Ο Γαστρονόμος με γεύσεις από Θεσσαλονίκη και ένα μπασκετικό «Κ»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Το νέο τεύχος του Γαστρονόμου μας ταξιδεύει στην πιο ζωηρή και νόστιμη πόλη της Ελλάδας, την Θεσσαλονίκη! Μαζί, το περιοδικό «Κ» που με αφορμή το Final Four αναρωτιέται αν το μπάσκετ μπορεί να μάς σώσει.

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Η Θεσσαλονίκη δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά και γευστικά ιδιαίτερη. Σε αυτό το τεύχος, οι Θεσσαλονικείς μιλούν για την κουζίνα της πόλης τους. Η Πίτσα Παπαδοπούλου μάς ξεναγεί στα στέκια που μεγάλωσε. Ο πιο γνωστός ζαχαροπλάστης της πόλης, ο Παύλος Τερκενλής, μάς κερνάει τα γλυκά του. Όλες οι «φυλές» της πόλης μάς συστήσουν τα καλύτερα πιάτα τους, γνωστοί σεφ μαγειρεύουν για εμάς κι εμείς επιστρέφουμε στο παρόν για να εξερευνήσουμε τα αγαπημένα στέκια της Θεσσαλονίκης. Ακόμη, η Μαριλένα Ιωαννίδου φτιάχνει vegan πίτα με μανιτάρια, βασισμένη στις κυπριακές χορτοφαγικές κούπες και dubai style γλυκό με χαλούμι.

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Κ»
Με αφορμή το φετινό Final Four, επιστρέφουμε στις μεγάλες «ελληνικές» στιγμές το θεσμού και αναρωτιόμαστε αν το μπάσκετ μπορεί να σώσει τον κόσμο, αναζητάμε το μυστικό πίσω από την ευτυχία των Φινλαδών, των πιο ευτυχισμένων ανθρώπων του πλανήτη, παρακολουθούμε όλα τα Mission: Impossible μέσα σε 72 ώρες για να προετοιμαστούμε για την όγδοη και τελευταία συνέχεια της σειράς ταινιών, δοκιμάζουμε τα πιο νόστιμα Bloody Mary της Αθήνας και αποκαλύπτουμε πέντε απλούς τρόπους για να γερνάμε καλύτερα.

Την Κυριακή 15 Ιουνίου με την «Καθημερινή της Κυριακής».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

NEWSROOM

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

X