
Kathimerini.com.cy
Ο Γαστρονόμος Μαΐου κερνάει το μεγαλύτερο salad bar και καλωσορίζει το καλοκαίρι με τις πιο δροσερές, πολύχρωμες και ευφάνταστες σαλάτες!
Σαλάτες Σελέμπριτις
Οι πιο δημοφιλείς σαλάτες στον κόσμο παίρνουν διαβατήριο για το τραπέζι μας μέσα από τις συνταγές του Χριστόφορου Πέσκια.
Οι Πράσινες
Στάση στη λαϊκή, γεμίζουμε τσάντες με φρεσκοκομμένες πρασινάδες και κάνουμε περατζάδα στις κουζίνες των σεφ της Αθήνας. Μας περιμένουν φρέσκες, δροσερές σαλάτες!
Χόρτα - Η πιο ευέλικτη σαλάτα
Στην κουζίνα της Νένας Ισμυρνόγλου καθαρίσαμε λόφους από χόρτα κάθε λογής, άγρια και ήμερα, και τα απολαύσαμε ωμά, βραστά και τσιγαριαστά.
Μακαρονοσαλάτες
Ανακατεύουμε ζυμαρικά με ένα σωρό υλικά και σερβίρουμε τις πιο ακομπλεξάριστες μακαρανοσαλάτες που θα φάμε φέτος το καλοκαίρι.
Ακόμη:
H Μαριλένα Ιωαννίδου φτιάχνει «Μυττωτό», μια σαλάτα από την αρχαία εποχή, στο σήμερα, και πράσινη σαλάτα με ροδοπέταλα και ροδόξυδο.
Στον «Γαστρονόμο» που κυκλοφορεί την Κυριακή 18 Μαΐου με την «Καθημερινή».