
Kathimerini.com.cy
Ένα τεύχος αφιερωμένο στη μαγειρική της νοστιμιάς αλλά και της ταχύτητας. Όταν ο χρόνος πιέζει, όταν έρθουν ξαφνικά φίλοι στο σπίτι, όταν σχολάμε αργά και ο χρόνος για μαγείρεμα είναι ελάχιστος, τότε επιστρατεύουμε παλιές, δοκιμασμένες συνταγές αλλά και ολόφρεσκες ιδέες για πεντανόστιμα μαγειρέματα σε χρόνο μηδέν.
Ο παραδοσιακός τραχανάς, επιτομή της γρήγορης ελληνικής μαγειρικής, ιδανικός για πρωινό, μεσημεριανό ή δείπνο, παρουσιάζεται στα καλύτερά του! Οι αγαπημένες σπαγκετάδες σε ευφάνταστες συνταγές-αστραπή, συναγωνίζονται τα γρήγορα της κατσαρόλας, με επιλογές από πανεύκολα καθημερινά πιάτα και μεζέδες της στιγμής.
Ιδέες για αυγά, για να τα κάνετε ένα «τσικ» πιο σοφιστικέ και δύο «τσικ» πιο νόστιμα, όσπρια εξπρές, από κόκκινες φακές μέχρι φασόλια και ρεβίθια, όλα πανεύκολα και απίθανα νόστιμα, σε λιγότερο από μισή ώρα, με την υπογραφή των σεφ του Γαστρονόμου!
Ακόμη, η Μαριλένα Ιωαννίδου μας φτιάχνει μπιφτεκάκια κοτόπουλου και κουνουπίδι με τηγανιά πιπεριάς και cashew nuts.
Γιατί το γρήγορο σπιτικό φαγητό, έχει άλλη χάρη!
Ο Γαστρονόμος κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, με την «Καθημερινή».