
Kathimerini.com.cy
Αυτή την Κυριακή, η Καθημερινή προσφέρει τον Γαστρονόμο Οκτωβρίου που μας προτείνει συνταγές-εξπρές για όσους δεν έχουμε πολύ χρόνο για μαγείρεμα. Μαζί του, μια έκδοση-φόρος τιμής στον σπουδαίο Ρόμπερτ Ρέντφορντ που «έφυγε» πρόσφατα από τη ζωή, η αποκλειστική φωτογράφιση και συνέντευξη της λαμπερής Ναόμι Γουότς στη Vogue Οκτωβρίου και ένα απολαυστικό τεύχος του περιοδικού Κ γεμάτο ταξίδια.
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ – ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ
Ας είμαστε ειλικρινείς: Πολύ χρόνο δεν έχουμε. Θα θέλαμε να αφιερώνουμε περισσότερη ώρα στην κουζίνα, αλλά αυτό δεν είναι εύκολο. Ο Γαστρονόμος Οκτωβρίου σαν να μας άκουσε (!) και μας προτείνει συνταγές που δεν χρειάζονται πολλά λεπτά για την παρασκευή τους, αλλά εγγυώνται το γευστικό αποτέλεσμα. Όπως και να το κάνουμε, το σπιτικό φαγητό έχει άλλη χάρη. Ειδικά αν γίνεται γρήγορα, αλλά όχι βιαστικά.
VOGUE ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΝΑΟΜΙ ΓΟΥΟΤΣ
Τη θαυμάσαμε στο Mulholland Drive και στα 21 Γραμμάρια. Τώρα, λίγο πριν τη δούμε στη μικρή οθόνη, στην πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά All’s Fair, η Ναόμι Γουότς φωτογραφίζεται αποκλειστικά για τη Vogue Greece Οκτωβρίου, που κυκλοφορεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου με την Καθημερινή. Όσο για την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε, είναι τόσο ειλικρινής που δεν γίνεται να μην αγγίξει κάθε σημερινή γυναίκα.
ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ
Γοητευτικός. Ιδεαλιστής. Ανεξάρτητος. Επιβλητικός. Η πολύπτυχη φυσιογνωμία του σκηνοθέτη και ηθοποιού Ρόμπερτ Ρέντφορντ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αναλύεται εις βάθος στην ειδική έκδοση της Καθημερινής. Οι μεγάλες στιγμές του στον κινηματογράφο, το στιλ του αλλά και η πολιτική του ματιά στα πράγματα. Ένα αφιέρωμα που αποκαλύπτει ποιος πραγματικά ήταν ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ.
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ Κ: ΓΕΜΑΤΟ ΤΑΞΙΔΙΑ
Tαξιδιάρικο τεύχος ακόμα δεν προλάβαμε να γυρίσουμε από τις διακοπές; Και όμως, το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για «στοχευμένες» αποδράσεις στο εξωτερικό, που μπορούν να γεμίσουν τις μπαταρίες μας και να ανοίξουν τους ορίζοντές μας περισσότερο από το καλοκαιρινό τρίπτυχο ήλιος-θάλασσα-πολυκοσμία. Το απολαυστικό «μιξ» προορισμών του Κ αυτής της Κυριακής έχει από Ζαγόρι μέχρι Ιαπωνία, από Πήλιο μέχρι Κολομβία, από Κερκίνη μέχρι Τορίνο, καθώς και τσεκαρισμένα tips για ολιγοήμερες αποδράσεις σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Γιάννενα και Χανιά.
Μη χάσετε το ραντεβού σας με την Καθημερινή της Κυριακής στις 19 Οκτωβρίου!