ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το καθαρό μυαλό του Τάσου Μπακασέτα

Στο περιοδικό «Κ» την Κυριακή με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

O αρχηγός της Εθνικής Τάσος Μπακασέτας μιλάει για την πρόκληση του Euro, τα παιδικά του χρόνια και τον καιρό στην Τουρκία, για το ταμπού της κατάθλιψης, αλλά και για τα συναρπαστικά play off που περιμένει στο φετινό πρωτάθλημα.

Κάνοντας ένα μικρό οδοιπορικό σε χωριά της Κρήτης, συναντάμε τις τελευταίες γητεύτρες του τόπου και ανακαλύπτουμε ένα μυστηριακό στοιχείο της λαϊκής παράδοσης το οποίο, μέσω του TikTok, γοητεύει πλέον ένα νέο κοινό.

Πόσο κοστίζει ένα παιδί; Οι νέες γεννήσεις είναι όλο και λιγότερες, τα έξοδα όλο και περισσότερα, με τη δημιουργία οικογένειας να αποδεικνύεται μια πανάκριβη διαδικασία. Αλλά τι χρειάζεται πραγματικά ένα παιδί για να μεγαλώσει σωστά; 

Η Πέππα το γουρουνάκι γιορτάζει τα 20ά της γενέθλια, ούσα πλέον η απόλυτη σταρ στην τηλεοπτική διασκέδαση των νηπίων, με ένα σύμπαν από παιχνίδια μέχρι θεματικά πάρκα να συμπληρώνουν την αυτοκρατορία της. Πώς τα κατάφερε;

Ένα νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει φως και αγάπη στον Γιάννη Σπανό. Εμείς συνομιλήσαμε με τον δημιουργό του, Άρη Δόριζα, ακούσαμε τραγούδια, ξεθάψαμε παλιές φωτογραφίες και ιστορίες για ένα ταξίδι στον ήσυχο κόσμο ενός σπουδαίου συνθέτη.

Μη χάσετε το νέο τεύχος του «Κ» που κυκλοφορεί την Κυριακή 07 Απριλίου με την «Καθημερινή».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση