ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ώρα για road trip στις λίμνες και τα ποτάμια της Ελλάδας

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Όταν φτάσουμε στο σημείο να αγαπήσουμε τον ελληνικό χειμώνα όσο το καλοκαίρι, τότε θα είμαστε λίγο πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στην καθημερινότητά μας. Για να τον αγαπήσουμε, όμως, πρέπει να τον γνωρίσουμε. Τα «Ταξίδια» που κυκλοφορούν την Κυριακή 27 Μαρτίου με την «Καθημερινή», είναι αφιερωμένα στα σπορ και τις δραστηριότητες του χειμώνα.

Αυτό το μήνα ταξιδεύουμε σε δύο από τα πιο δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα της Ελλάδας. Στον Παρνασσό, για να μάθουμε όλα όσα πρέπει να ξέρει ένας αρχάριος προτού ανέβει στα λιφτ, και στο Καϊμάκτσαλαν, όπου βρίσκεται το ψηλότερο χιονοδρομικό της χώρας, για μια ολοκληρωμένη χειμερινή εκδρομή, συνδυάζοντας το snowboard με μια εμπειρία spa στα θερμά Λουτρά Πόζαρ.
Οι ασφαλείς εξορμήσεις στα βουνά τον χειμώνα θέλουν γνώση. Ακολουθούμε τους δασκάλους μιας σχολής χειμερινού βουνού στις χιονισμένες πλαγιές της ηπειρωτικής Ελλάδας και μαθαίνουμε περισσότερα για την κουλτούρα της ορεινής φύσης, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολλούς φίλους.

Τέλος, γνωρίζουμε την παρέα Κρητών αλπινιστών (γνωστή και ως «Συμμορία των -άκηδων») που βρίσκεται πίσω από το Pierra Creta, τον νοτιότερο αγώνα ορειβατικού σκι στην Ευρώπη, στον Ψηλορείτη. Και ανακαλύπτουμε γιατί τελικά ο χειμερινός τουρισμός ξεκινά από την Κρήτη.

Τα «Ταξίδια» κυκλοφορούν την Κυριακή 27 Μαρτίου μαζί με την «Καθημερινή». Μαζί το Beautiful People, Κ, Χαμένος Παράδεισος – Σμύρνη Β τόμος και New York Times.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προσφορές: Τελευταία Ενημέρωση

Αυτή την Κυριακή μαζί με την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Ο δωδέκατος και τελευταίος τόμος αυτή την Κυριακή με την «Καθημερινή»
Kathimerini.com.cy
 |  ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ