ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:08
 

Αβάσιμες οι κατηγορίες Φαίδωνος εναντίον της Αρχιεπισκοπής

Στον αέρα παραμένει μέχρι σήμερα η επένδυση-μαμούθ που αποκάλυψε η «Κ» ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή και τον Ούγγρο επενδυτή

Newsroom K

Προ τριετίας η «Κ» αποκάλυψε συμφωνία μεγάλης επένδυσης, αξίας 7,5 δις. ευρώ, ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή και τον Ούγγρο επενδυτή Σάντορ Κενγιέρες στην περιοχή Γεροσκήπου της Πάφου.

Το 2016 ο Ούγγρος επενδυτής υπέβαλε πρόταση στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου όπως αγοράσει την έκταση γης που κατέχει η Αρχιεπισκοπή στην περιοχή που ανέρχεται περίπου σε 40 σκάλες έναντι €50 εκ.

Στον αέρα παραμένει μέχρι σήμερα η επένδυση-μαμούθ του μεγαλόπνοου έργου, το οποίο θα περιλαμβάνει τρία με τέσσερα ξενοδοχεία, μαρίνα σκαφών, καθώς και ένα τεχνητό νησί, πάνω στο οποίο θα οικοδομηθούν πολυκατοικίες.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι καταγγελίες του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος σε τηλεοπτικό πρόγραμμα ότι η αρχιεπισκοπή συνεργάζεται με τον εν λόγω επενδυτή που δημιούργησε χρήματα μέσα από την παραγωγή ταινιών ερωτικού περιεχομένου, κάτι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» δεν ευσταθεί και δεν υπάρχουν στο προσκήνιο αποδεικτικά τεκμήρια.

«Μας τον πολυδιαφημίζουν και μας ταλαιπωρούν με την ανάπτυξη και με αυτόν τον κύριο εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας πει ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι από τη βιομηχανία του πορνό που έφτιαξε τα λεφτά του την ίδια ώρα που μπαινοβγαίνει μέσα στην Αρχιεπισκοπή», δήλωσε ο κ. Φαίδωνος. 

Ο Αρχιεπίσκοπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δημάρχου, ανέφερε ότι «δεν φοβάμαι ούτε την προβολή, ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τους δημοσιογράφους ούτε το Δήμαρχο Πάφου». «Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση και θα το αφήσω ως εδώ» τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, ενώ χαρακτήρισε όλα αυτά ως προστυχιές.

Ωστόσο, νομικά μέτρα θα λάβει η εταιρεία ATUM Developments Ltd εναντίον του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, τα σχόλια που διαδίδει ο κ. Φαίδωνος κατά του ιδιοκτήτη της εταιρείας κ. Sandor Kenyeres είναι συκοφαντικά, ψευδή με κακόβουλους, ανυπόστατους και επιζήμιους ισχυρισμούς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου, Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου  |  21:53

Μπήκαν σε κόντρα Χριστοδουλίδης – ΑΚΕΛ για την εξωτερική πολιτική

«Όταν όμως ο πεθερός πλήρωνε την προεκλογική Χριστόφια στη Λεμεσό το 2008 με την ελπίδα πως θα τον διόριζε ...»
Rikkos  |  17:01

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«ΛΗΨΕΤΕ ΚΑΡΤΑ ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΑΤΜ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΗΜΕΙΑ Μπορείτε να χαράξετε και να συνδεθείτε ...»
MARK DOROTHY  |  16:58

Εξοφλήθηκαν τα ακριβά δάνεια της κρίσης

«Get ATM Raw Card and Make it Complete You can hack and log on to ATMs without having to carry it Arms. ...»
MARK DOROTHY  |  16:53

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X