ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:11
 

Αβέρωφ: Επαναλαμβάνω την αισιοδοξία μου ότι θα περάσουν τα νομοσχέδια

«Έγινε μια σημαντική δουλειά και διαβούλευση και υπήρξαν αρκετές τροποποιήσεις μετά από εισηγήσεις του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ »

Newsroom K

«Θεωρώ ότι φτάσαμε στο σημείο που δεν σηκώνει οποιαδήποτε άλλη διαφοροποίηση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, με το πέρας της συνεδρίασης της Επιτροπής Οικονομικών.

Αυτούσια η δήλωση του:

«Tελείωσε η συνεδρίαση της επιτροπής οικονομικών αφού τα πολιτικά κόμματα κατέθεσαν και οι εκπροσώποι τους κατέθεσαν τις τροπολογίες που προτίθενται αύριο να θέσουν ενώπιον της ολομέλειας.

Θέλω να ξαναπώ αυτό που λέω τις τελευταίες μέρες, έγινε μια σημαντική δουλειά και διαβούλευση και υπήρξαν αρκετές τροποποιήσεις μετά από εισηγήσεις του ΔΗΚΟ και της ΕΔΕΚ αλλά και μια κοινή πρόταση νόμου όλων των όλων των πολιτικών κομμάτων.

Θεωρώ ότι φτάσαμε στο σημείο που δεν σηκώνει οποιαδήποτε άλλη διαφοροποίηση. Σίγουρα σεβαστό το δημοκρατικό δικαίωμα και συνταγματικό δικαίωμα της οποιαδήποτε πολιτικής ομάδας να υποβάλλουν τροπολογίες

Όμως είναι γνωστό πως τα κόμματα που θα υποβάλλουν τροπολογίες είναι αυτά που και το σέβομαι έχουν την πολιτική θέση πως δεν πρέπει καν να ψηφιστούν αυτά τα νομοσχέδια ή αρκετά από αυτά. Το πιο καθαρό είναι η καταψήφιση τους αν έχουν την πλειοψηφία, παρά να γίνουν τροπολογίες που έστω και αν ψηφιστούν η αναποτελεσματικότητα θα παραμείνει και η αβεβαιότητα θα παραμείνει στο σύστημα.

Όμως κλείνοντας επαναλαμβάνω την αισιοδοξία μου ότι θα περάσουν τα νομοσχέδια, θα περασει η εγγύηση και δεν θα γίνουν αλλοιώσεις πο θα θέσουν σε κίνδυνο την χρηματοπιστωτική σταθερότητα.»

Σε ερώτηση που δέχθηκε, κατά ποσό με τις τροπολογίες που έγιναν ξεδοντιάζονται κάποια από τα νομοσχέδια που έχουν τεθεί, ο κ. Νεοφύτου απάντησε: «είναι η προσπάθεια από την πίσω πόρτα να ξεδοντιάσεις τα νομοσχέδια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Και εγένετο Νέο Κύμα

«"Νέο Κύμα" με παλαιά ...τρωκτικά!!!»
Ai Em  |  10:16

Τα μυστήρια της συνάντησης του Τραμπ με τον Ερντογάν

«Δύο άθλιοι διοικούν τώρα τον κόσμο. »
ΑΚΑ  |  21:13

Επιτέθηκαν σε εθνοφρουρούς σε φυλάκιο της Ε.Φ στον Παχύαμμο

«Είναι φως φανάρι ότι η παρουσία παράνομων μεταναστών στην Κύπρο δεν είναι αναγκαία. Τα καταφέρνουμε ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  14:41

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X