ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Alec Baldwin: «Η Halyna Hutchins ήταν οικογένειά μου»

«Τα γυρίσματα της ταινίας Rust δεν θα ξαναρχίσουν»

must.com.cy

Σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο Alec Baldwin αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του γουέστερν «Rust», που διακόπηκαν λόγω του θανάτου της διευθύντριας φωτογραφίας, Halina Hutchins, που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον ίδιο κατά τη διάρκεια μιας πρόβας, δεν πρόκειται να ξαναρχίσουν.

«Μερικές φορές συμβαίνουν ατυχήματα στα πλατό, όμως όχι τέτοια. Υπήρχε μία πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να γίνει αυτό», σχολίασε.

Ο Alec Baldwin μάλιστα, κατά τις τηλεοπτικές του δηλώσεις επανέλαβε γι' άλλη μια φορά πόσο τον επηρέασε το γεγονός. «Ήταν οικογένειά μου» είπε για το θύμα, τη Halina Hutchins, σύμφωνα με τα πλάνα που μετέδωσε το τηλεοπτικό κανάλι TMZ. Σε αναρτήσεις που έκανε στο Twitter είχε ήδη εκφράσει την οδύνη του για τον θάνατό της και διαβεβαίωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι συνεργάζεται με την αστυνομία στις έρευνές της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη και οι έρευνες συνεχίζονται για να διαλευκανθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η Halina Hutchins, στο ράντσο Μπονάντσα Κρικ, όπου ο Alec Baldwin γύριζε μια ταινία γουέστερν που διαδραματιζόταν τον 19ο αιώνα. Κρατούσε στα χέρια του ένα ρεβόλβερ, το οποίο θεωρούσε ότι έφερε άσφαιρα. Η αληθινή σφαίρα που ήταν στη θαλάμη σκότωσε τηHalina Hutchins και τραυμάτισε στον ώμο τον σκηνοθέτη Joel Souza.

Ο Alec Baldwin είπε ότι δεν μπορεί να ξέρει πότε θα είναι έτοιμος και πάλι να εργαστεί σε ένα πλατό, όπου θα υπάρχουν όπλα και τόνισε ότι τα γυρίσματα του Rust δεν θα ξαναρχίσουν. Ο ηθοποιός ήταν και συμπαραγωγός σε αυτήν την ταινία. «Ήμασταν μια πολύ δεμένη ομάδα και γυρίζαμε μαζί αυτήν την ταινία όταν συνέβη αυτό το φρικτό γεγονός» κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση