ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η Celine Dion ακυρώνει συναυλίες για λόγους υγείας

Η Celine Dion, είναι σταθερή αξία στο Λας Βέγκας από το 2003, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το σόου της «A New Day» στο Caesar`s Palace

must.com.cy

Η Καναδή ερμηνεύτρια Celine Dion επρόκειτο να ξεκινήσει ένα νέο σόου τον επόμενο μήνα, με τίτλο "Celine", σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας. Εξαιτίας προβλημάτων με την υγεία της δεν μπόρεσε να ξεκινήσει ούτε τις πρόβες. Ετσι ανέβαλε την πρεμιέρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της υποφέρει από "σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς". "Είμαι συντετριμμένη", είπε χαρακτηριστικά η Celine Dion.

"Η ομάδα μου και εγώ δουλεύουμε για το νέο μας σόου, τους τελευταίους οκτώ μήνες και το γεγονός πως δεν θα μπορέσω να κάνω πρεμιέρα τον Νοέμβριο με λυπεί αφάνταστα." Το σόου θα γινόταν σ` ένα νέο θέατρο με τη μεγαλύτερη και ψηλότερη σκηνή της πόλης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

"Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία σας", είπε στην τραγουδίστρια ο Σκοτ Σιμπέλα πρόεδρος του ξενοδοχείου "World Las Vegas".

Η Celine Dion, όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, είναι σταθερή αξία στο Λας Βέγκας από το 2003, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το σόου της "A New Day" στο Caesar`s Palace. Είναι το επικερδέστερο σόου στην ιστορία του Λας Βέγκας, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 385.000.000 δολάρια σε διάστημα πέντε ετών.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση