ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τα σχέδια της «πριγκίπισσας Diana» μετά το The Crown

Tο νέο επαγγελματικό βήμα της Emma Corrin μετά το The Crown

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με μία βόλτα στο Hampstead Health πάρκο του Λονδίνου οι υπεύθυνοι της σειράς The Crown ανακάλυψαν την Emma Corrin και της αναθέσαν τον ρόλο της πριγκίπισσας Diana για τη σειρά "The Crown" του Netflix.

Η Emma Corrin υποδύθηκε την πριγκίπισσα του λαού, λαμβάνοντας τις καλύτερες κριτικές και εντυπωσιάζοντας με την ομοιότητα που είχε με τη Lady D.

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της στην Guardian, η Emma Corrin νιώθει έτοιμη να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα της. Όπως δήλωσε στο επόμενο project της θα βρίσκεται πίσω από τις κάμερες. "Εγώ και η φίλη μου η Abby γράφουμε μαζί ένα σενάριο ταινίας, που βασίζεται σε ένα άρθρο, τα δικαιώματα του οποίου αγόρασα φέτος". Η αφορμή για αυτό το νέο επαγγελματικό βήμα της είναι όπως δήλωσε η συνάντηση με μία παραγωγό, η οποία της είπε πως όσο μεγαλώνει θα καταλάβει πως δεν υπάρχουν πάντα ωραίοι ρόλοι για γυναίκες σε σειρές και ταινίες.

Η Emma Corrin ανέφερε πως νιώθει κάπως στεναχωρημένη που υποδύθηκε την πριγκίπισσα Diana για μόλις μία σεζόν στη σειρά The Crown, ωστόσο νιώθει έτοιμη να συνεχίσει.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γυναίκα: Τελευταία Ενημέρωση