ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τι απέγιναν οι παπαράτσι που κυνήγησαν την πριγκίπισσα Diana;

Το μοιραίο βράδυ της 31 Αυγούστου του 1997 που οδήγησε στον θάνατο της αγαπημένης πριγκίπισσας

must.com.cy

Της Ζωής Τουτουντζίδου

Ήταν μόλις 17 χρόνια πριν, με την είδηση του θανάτου της Νταϊάνα να κατακλύζει τα παγκόσμια μέσα επικοινωνίας. Η πριγκίπισσα του λαού, όπως την χαρακτήριζαν οι υπήκοοι της πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι στις 31 Αυγούστου του 1997.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα, είχε όλα τα βλέμματα πάνω της μετά το διαζύγιο με τον Κάρολο, η οποία έφτασε στη Γαλλία συνοδευόμενη από τον τότε σύντροφό της, Το αυτοκίνητό τους τράκαρε στο Παρίσι και όλοι οι επιβαίνοντες τραυματίστηκαν θανάσιμα, εκτός από τον σωματοφύλακα.

Η ευθύνη του ατυχήματος δόθηκε στον οδηγό ο οποίος σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις ήταν μεθυσμένος. Ωστόσο, η αιτία του τρακαρίσματος ήταν η αποφύγει τον παπαράτσι που κυνηγούσαν την πριγκίπισσα με σκοπό μια αποκλειστική φωτογραφία της.

Σύμφωνα με τον Guatrdian, 10 φωτογράφοι που ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια του δυστυχήματος, συνελήφθησαν από τη γαλλική αστυνομία. Ωστόσο, δικάστηκαν με έμμεση ευθύνη για το τροχαίο, με εννέα από αυτούς να κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια, αλλά όλες οι κατηγορίες αποσύρθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια, καθώς κανείς τους δεν ομολόγησε εμπλοκή στο συμβάν.

Ενώ σύμφωνα με το grunge.com, τρεις από τους παπαράτσι πλήρωσαν πρόστιμο 1 ευρώ για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της πριγκίπισσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Showbiz: Τελευταία Ενημέρωση