ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Universal Life: Για 50 χρόνια κάνουμε το αύριο καλύτερο

Βασική επιδίωξη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών της με τη δημιουργία διαχρονικών σχέσεων εμπιστοσύνης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

H Universal Life ήταν η πρώτη κυπριακή ασφαλιστική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1970, με βασικό στόχο την ανάπτυξη και πρόοδο του ασφαλιστικού τομέα στην Κύπρο. Το όνομά της έχει καταστήσει συνώνυμο με την ασφάλεια ζωής και υγείας, πρωτοστατώντας στην εισαγωγή θεσμών και σύγχρονων ασφαλιστικών προγραμμάτων καθώς και στη δημιουργία και καλλιέργεια της ασφαλιστικής συνείδησης στους Κυπρίους. Σήμερα η Universal Life, μέλος του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα ασφαλιστικά δρώμενα του τόπου ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον κλάδο Ζωής και ως η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία στον κλάδο Υγείας.

Το 2020 αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την Εταιρεία καθώς συμπληρώνει 50 χρόνια δυναμικής και πρωταγωνιστικής παρουσίας. Τα τελευταία χρόνια ψηφίζεται διαχρονικά από ανεξάρτητες έρευνες αγοράς ως η πλέον αξιόπιστη εταιρεία ανάμεσα σε όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου Ζωής στην Κύπρο. Με πνεύμα ανθρωποκεντρικό, η Universal Life διαχρονικά στηρίζει φιλανθρωπικούς οργανισμούς, την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, με σεβασμό στον άνθρωπο και στην κοινωνία.

Όραμα και αποστολή

Όραμα της Universal Life είναι η βελτίωση της ποιότητα ζωής των πελατών της, μέσω της δημιουργίας σχέσης εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και παροχής υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης. Την ίδια ώρα, μέσω της επένδυσης στο ανθρώπινο δυναμικό της και σε τεχνολογικές καινοτομίες, αποστολή της είναι να καταστεί πρωτοπόρος στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από άτομα με βαθιά γνώση και εμπειρία στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους με πλήρη ευθυγράμμιση στην επίτευξη του οράματος και της αποστολής της Εταιρείας.

Υπηρεσίες

Η Universal Life σήμερα προσφέρει σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για τη Ζωή, την Υγεία και τη Συνταξιοδότηση. Διαθέτει πληθώρα ασφαλιστικών προγραμμάτων Ζωής από σχέδια απλών ασφαλιστικών καλύψεων που μπορούν να προστατεύσουν οικονομικά τους ασφαλισμένους και τις οικογένειές τους από τα απρόοπτα της ζωής, μέχρι πιο εξειδικευμένα ασφαλιστικά επενδυτικά σχέδια συστηματικής ή εφάπαξ αποταμίευσης για τη δημιουργία κεφαλαίου για την ικανοποίηση διαφόρων μελλοντικών οικονομικών αναγκών. Τα προγράμματα αυτά μπορούν να εξατομικευτούν με την προσθήκη αριθμού συμπληρωματικών ωφελημάτων για την κάλυψη επιμέρους ασφαλιστικών κινδύνων. Παράλληλα προσφέρει επιλογές για την κάλυψη συνταξιοδοτικών αναγκών για ενίσχυση της κοινωνικής σύνταξης.

Στον κλάδο Υγείας και Ατυχημάτων, είναι η μεγαλύτερη με διαφορά εταιρεία σε μερίδιο αγοράς και κατέχει μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στο τομέα. Μέσω του διεθνούς σχεδίου υγείας MultiCare, το οποίο δημιουργήθηκε και προσφέρεται σε συνεργασία με την AXA Global Health Care, ο πελάτης της Universal Life μπορεί να νιώθει τη σιγουριά ότι οποιαδήποτε ασθένεια ή ατύχημα συμβεί σε αυτόν ή στην οικογένεια του, θα έχει πρόσβαση στην καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Επενδυτικά ταμεία

Στο πελατολόγιο της η Universal Life προσφέρει τη δυνατότητα εξατομικευμένης επενδυτικής στρατηγικής μέσω της συμμετοχής στα πέντε εσωτερικά επενδυτικά ταμεία που προσφέρει, το Universal Growth Fund, το Universal Property Fund, το Universal Security Fund, το Universal Guaranteed Fund και το Universal Dynamic Fund. Tο καθένα έχει τη δική του επενδυτική πολιτική και εξειδίκευση και σε συνδυασμό με την ευελιξία που προσφέρουν τα ασφαλιστικά σχέδια της Εταιρείας για ταυτόχρονη συμμετοχή στα επενδυτικά ταμεία της καθώς και μελλοντικής διαφοροποίησης των επιλογών επένδυσης, παρέχουν τη δυνατότητα στον πελάτη να επιλέξει τον συνδυασμό που του ταιριάζει καλύτερα ανάλογα με το επενδυτικό κίνδυνο που είναι διατεθειμένος να αναλάβει και τις προοπτικές απόδοσης των ταμείων.

Ομαδικές ασφαλίσεις

Το 1971 η Universal Life ήταν η πρώτη ασφαλιστική εταιρεία που εισήγαγε την ομαδική ασφάλιση στην κυπριακή αγορά. Μέσα από την πείρα και τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει, σήμερα διαθέτει ευέλικτες και σύγχρονες λύσεις στην Ομαδική Ασφάλιση, ειδικά σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες για τις ανάγκες σύγχρονων οργανισμών και επιχειρήσεων. Τα Ομαδικά Ασφαλιστικά Προγράμματα της Universal Life, τα οποία περιλαμβάνουν επιλογές για τη Ζωή, τη Σύνταξη και την Υγεία, ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο τόσο στις ανάγκες των ανθρώπων όσο και στις ανάγκες του οικονομικού σχεδιασμού κάθε επιχείρησης ή οργανισμού και αποτελούν εργαλεία για τους εργοδότες για να προσελκύουν και να διατηρούν το ανθρώπινο τους δυναμικό.

Με το νέο Ομαδικό Σχέδιο Επαγγελματικών Συντάξεων, επιχειρήσεις και οργανισμοί παρέχουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους τη δυνατότητα συστηματικής αποταμίευσης και επένδυσης για κάλυψη των συνταξιοδοτικών τους αναγκών, δίδοντάς τους παράλληλα την απαραίτητη ευελιξία στον έλεγχο των επενδύσεών τους. Τέσσερα νέα εσωτερικά επενδυτικά ταμεία έχουν συσταθεί ειδικά για τον κλάδο διαχείρισης Ομαδικών Συνταξιοδοτικών Σχεδίων και διατηρούνται ξεχωριστά από τα επενδυτικά ταμεία του κλάδου ζωής, με το καθένα να έχει τη δική του επενδυτική φιλοσοφία ώστε να προσφέρει στα μέλη τη δυνατότητα εξατομικευμένης επενδυτικής πολιτικής ανάλογα με το επενδυτικό τους προφίλ.

Στόχοι για το μέλλον

Η Εταιρεία στοχεύει στη συνεχή εξέλιξη και τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της, με κύριο μέλημα να είναι πάντοτε αντάξια των προσδοκιών των πελατών της. Με την πυξίδα στραμμένη στο μέλλον, με όραμα να αγκαλιάζει τις τεχνολογικές εξελίξεις και να αναπτύσσει συνεχώς νέες ασφαλιστικές λύσεις, στοχεύει να καταστεί πρωτοπόρος στην παροχή ασφαλιστικών λύσεων στην Κύπρο. Κτίζοντας πάνω στα θεμέλια της διαχρονικής αξιοπιστίας της και έχοντας πάντοτε μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, βασική επιδίωξη είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πελατών της μέσω της δημιουργίας διαχρονικών σχέσεων εμπιστοσύνης μαζί τους. Ελπίζουμε πως και για τα επόμενα 50 χρόνια η Universal Life θα συνεχίζει να κάνει το αύριο καλύτερο για τον κόσμο της!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση