ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δύο πιάνα μια φωνή

Με τους Γιώργο Ανδρέου - Βάσο Αργυρίδη και Γιώργο Νταλάρα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μια από τις ωραιότερες και σημαντικότερες στιγμές του πολιτιστικού μας χειμώνα θα είναι σίγουρα η συναυλία - ρεσιτάλ που θα κάνει ο Γιώργος Νταλάρας με τους δύο καταξιωμένους πιανίστες- συνθέτες το Γιώργο Ανδρέου και Βάσο Αργυρίδη.

Ο Γιώργος Νταλάρας αυτή τη φορά όπως δεν τον έχουμε ακούσει ποτέ ξανά στη Κύπρο! Αν και η Κύπρος είναι πάντα συνδεδεμένη με το Γιώργο Νταλάρα ειδικά στο καλλιτεχνικό τομέα, αυτό το ρεσιτάλ που θα δώσει ο μεγάλος καλλιτέχνης θα είναι το πρώτο στο είδος του για το νησί μας! Θα είναι ένα ρεσιτάλ λιτό, ενός μεγάλου καλλιτέχνη που αυτή τη φορά θα σταθεί ηλεκτρονικά απογυμνωμένος με μοναδικό μουσικό στήριγμα το πιάνο και τη τεράστια δύναμη της μοναδικής φωνής του! Θα ερμηνεύσει τραγούδια που ο ίδιος επέλεξε μαζί με τους δύο συνεργάτες, φίλους συνθέτες, οι οποίοι θα τον συνοδέψουν στο πιάνο, ο Γιώργος Ανδρέου και ο Βάσος Αργυρίδης.

Όταν ο Γιώργος Νταλάρας παρουσίασε στην Ελλάδα, στη μπουάτ «Σείριος» για πρώτη φορά τη συναυλία ρεσιτάλ, με τη συνοδεία μίας κιθάρας και ενός κοντραμπάσου, εντυπωσίασε το κοινό. Ήταν βέβαια μια ιστορική στιγμή της ελληνικής μουσικής η συνύπαρξη του Γιώργου Νταλάρα με το Μάνο Χατζιδάκι όταν παρουσίασαν τη παράσταση - συναυλία κάτω από το τίτλο «Το Ελληνικό πρόσωπο του Γιώργου Νταλάρα».

Περιμένουμε λοιπόν με ιδιαίτερη ανυπομονησία να απολαύσουμε ένα ρεσιτάλ τρυφερό, ένα ρεσιτάλ μελωδικό με μια τεράστια λιτή φωνή από ένα σεμνό γίγαντα της ελληνικής μουσικής!

Info
Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στο θέατρο ΡΙΑΛΤΟ
Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Στροβόλου
Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό θέατρο Λάρνακας
Όλες οι συναυλίες αρχίζουν στις 20:30.
Πληροφορίες στο 77777040

Χορηγός: η Ελληνική Τράπεζα
Χορηγοί επικοινωνίας: Καθημερινή - Κανάλι ΕΞΙ

Ήδη άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων. Στη Λεμεσό από το ταμείο του θεάτρου και για τις παραστάσεις της Λευκωσίας και Λάρνακας εισιτήρια προπωλούνται από όλα τα καταστήματα της ACS COURIERS και ηλεκτρονικά στο www.tickethour.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Μουσική: Τελευταία Ενημέρωση