ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΠΟΕΛ: Με την ψυχή στο στόμα

Η προσοχή πλέον στρέφεται στο μεγάλο ματς με την ΑΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Πολύ δύσκολο και συνάμα πολύ σημαντικό τρίποντο πήρε ο ΑΠΟΕΛ στο χθεσινό παιχνίδι με την Ανόρθωση. Το πάθος και η θέληση που έδειξαν οι παίκτες του Γιώργου Δώνη αναπλήρωσαν πλήρως τις όποιες αδυναμίες παρουσίασε η ομάδα. Οι «γαλαζοκίτρινοι» συνεχίζουν την καταδίωξη της 1ης θέσης και επικεντρώνονται στον αγώνα της χρονιάς την Τρίτη του Πάσχα με την ΑΕΛ.

Κορυφαίοι για τους «γαλαζοκίτρινους» στο χθεσινό παιχνίδι ήταν οι Μαντούκα, Πάρντο, Αμορίν και Σέρτζιο. Μέσα στους κορυφαίους βέβαια ήταν και ο «χρυσός» σκόρερ του αγώνα Βινίσιους ο οποίος έδωσε στην ομάδα του ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Ο ΑΠΟΕΛ καρδιοχτύπησε στο χθεσινό παιχνίδι αφού βρήκε απέναντι του μια ψυχωμένη Ανόρθωση που του έκανε τη ζωή πάρα πολύ δύσκολη. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δεν ξεκίνησαν καθόλου καλά με αποτέλεσμα η ομάδα της Αμμοχώστου να έχει τον έλεγχο και δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Πάρντο.

Μετά το 30’ οι «γαλαζοκίτρινοι» ισορρόπησαν το παιχνίδι και σιγά σιγά πήραν τον έλεγχο. Με υπομονή και επιμονή η ομάδα της Λευκωσίας κατάφερε να πετύχει την ουσία και να σκοράρει στο 73ο λεπτό με ένα ωραίο πλασέ του Βινίσιους από το ύψος της περιοχής. Ήταν ένα γκολ που έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες, τεχνική ηγεσία και κόσμο να ξεσπάσουν και να πανηγυρίσουν έντονα αφού έβλεπαν την ομάδα τους να φεύγει με ένα «χρυσό» διπλό από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Γιώργος Δώνης όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Ο Ελλαδίτης τόνισε ότι οι παίκτες του κατάθεσαν ψυχή μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν πόσο πολύ θέλουν αυτό το πρωτάθλημα.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα πάνε στο μεγάλο ντέρμπυ με την ΑΕΛ με δύο σημαντικές απουσίες. Βινίσιους και Αντωνιάδης δεν υπολογίζονται αφού είναι τιμωρημένοι. Στον ΑΠΟΕΛ έχουν παράπονο για τη κάρτα που δέχθηκε ο Βραζιλιάνος αφού παρόλο που πανηγύρισε μπροστά από τον κόσμο της Ανόρθωσης δεν έκανε καμία άσεμνη ενέργεια.

Ο Γιώργος Δώνης πονοκεφαλιάζει για την απουσία του Βινίσιους. Υποψήφιοι αντικαταστάτες είναι οι Αρτυματάς και Γκόμες. Υπάρχει και το απομακρυσμένο σενάριο να αγωνιστεί ο Αμορίν δίπλα από το Μοράις και να μπει στην ενδεκάδα ο Κακά. Τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα διεκδικήσουν οι Πιπίνης και Αλεξάντρου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση