ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γλυκιές Ιστορίες και έξτρα τεύχος Γαστρονόμος

Mε την «Κ» εκτάκτως το Μ. Σάββατο

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Στέλιος Παρλιάρος μας ετοιμάζει λαχταριστά γλυκά και δημιουργικές ιδέες για να απολαύσουμε με φίλους και οικογένεια τις μέρες του Πάσχα! Δημιουργεί μοναδικά γλυκά με την βασίλισσα της ζαχαροπλαστικής την σοκολάτα, λιχουδιές με κακάο και βανίλια, γλυκά για παιδικές γιορτές, το αγαπημένο μας γαλατομπούρεκο, κρέμες για εκλέρ και προφιτερόλ, μιλφέιγ και διαφορετικές παραλλαγές για τσίζκεϊκς.

Ακόμη έξτρα τεύχος Γαστρονόμος για να φτιάξετε βήμα - βήμα το παραδοσιακό αρνί για τη Λαμπρή. Από την αγορά, την προετοιμασία, το ψήσιμο και το σερβίρισμά του.

Μαζί τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS και η εφημερίδα των παιδιών «οι ερευνητές» με μόνο 3.90 ευρώ εκτάκτως το Μ. Σάββατο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Media: Τελευταία Ενημέρωση