ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Α. Βγενόπουλος:«Ουδεμία σχέση έχω με Focus/Ζολώτα»

Καλεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ να δώσουν εξηγήσεις

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αποστάσεις από την υπόθεση Focus – Ζολώτα κρατά ο πρόεδρος της MIG, Ανδρέας Βγενόπουλος ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι ουδεμία σχέση τόσο με τη Focus, όσο και τον κ. Ζολώτα. Μάλιστα καλεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ να δώσουν εξηγήσεις για να λάμψει η αλήθεια.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δώσει ποτέ χρήματα σε πολιτικούς, ούτε έχω κάνει χατίρια σε πολιτικούς και σε προστατευόμενους απ΄αυτούς επιχειρηματίες, παρότι μου είχε ζητηθεί επανειλημμένα.  Αυτή είναι και η αιτία που με συκοφαντούν ανελέητα, αλλά και κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να μην μιλήσω.  Πλησιάζει όμως η στιγμή που θα αποκαλυφθούν οι πραγματικοί υπεύθυνοι για την καταστροφή της οικονομίας της Κύπρου», ισχυρίζεται ο κ. Βγενόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια ανακοίνωση μιλά και για «θετικό γεγονός»,  που είναι ότι «υπό το βάρος της κοινής λογικής αρχίζει επιτέλους και η διερεύνηση των ευθυνών των Διοικήσεων της ΛΑΪΚΗΣ αλλά και αξιωματούχων και πολιτικών που από το Νοέμβριο του 2011 μέχρι το Μάρτιο του 2013 κατέστρεψαν την ΛΑΪΚΗ και την οικονομία της Κύπρου.  Σ΄αυτήν την ενότητα οι συνταρακτικές αποκαλύψεις που θα γίνουν θα βάλουν το όλο θέμα στην σωστή του διάσταση». 

Σε ό,τι αφορά την πολιτική δανειοδότησης της τράπεζας σημειώνει ότι «τα δάνεια που εδόθηκαν πριν από 6 χρόνια πρέπει να κρίνονται με την αξία των εξασφαλίσεων την στιγμή της χορήγησης και όχι με την αξία των εξασφαλίσεων μετά από 6 χρόνια.  Επίσης, στις αναφορές σε τέτοια δάνεια δεν επιτρέπεται να μην δημοσιοποιείται και ποια από αυτά τα δάνεια έχουν αποπληρωθεί ή εξυπηρετούνται κανονικά.  Η παράλειψη των ανωτέρω δημιουργεί μια ψευδή και παραπλανητική εικόνα με μόνο στόχο την απόκρυψη των πραγματικών υπευθύνων για την οικονομική καταστροφή της Κύπρου που είναι επιφανή μέλη του Κυπριακού πολιτικοοικονομικού κατεστημένου», υποστηρίζει ο κ. Βγενόπουλος. 
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση