ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στον τελικό ο Παναθηναϊκός

Πέρασε ο πιο... ανθεκτικός

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Μια θέση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος μετά από τέσσερα χρόνια έκλεισε ο Παναθηναϊκός που λύγισε στην παράταση με 3-0 τον ΟΦΗ ανατρέποντας την ήττα με 1-0 στο πρώτο ματς.

Οι «Πράσινοι» δεν έπιασαν και την καλύτερη τους απόδοση όμως κατάφεραν στις πρώτες τους επιθετικές ενέργειες να σκοράρουν με ωραία ενέργεια και πάσα του Πέτριτς στον Αμπέιντ και πλασέ του τελευταίο στο 20’. Ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος δεν μπόρεσε να φτιάξει φάσεις πέραν μιας κεφαλιάς του Παπάζογλου.

Στην επανάληψη οι Κρητικοί ήταν πιο διεκδικητικοί αλλά προς το τέλος ήταν ο ΠΑΟ με τον Λαγό που ακούμπησε σε δυο περιπτώσεις το 2-0 και το σκορ πρόκρισης αλλά από κοντά βρήκε το δοκάρι στην πρώτη φάση ενώ απέκρουσε ο Φερνάντες στη δεύτερη. Έτσι χρειάστηκε παράταση με τον Μπεργκ στο 96’ να παίρνει το ριμπάουντ και να σκοράρει. Λίγα λεπτά μετά ο ΟΦΗ είχε την ευκαιρία του να αλλάξει την ιστορία του αγώνα στην κεφαλιά του Νούνιες αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Έτσι στο πέναλτι που έκανε ο Ζόρο και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπεργκ στο 115’ ουσιαστικά τελείωσαν όλα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση