ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο ΟΑΚΑ ο τελικός Κυπέλου ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

Με αφαίρεση βαθμών, πρόστιμο και τιμωρία της έδρας απειλείται ο ΠΑΟΚ

Kathimerini.gr

ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ

Δεν αλλάζει τελικώς η έδρα και η ημερομηνία του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, ύστερα από τη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που τελείωσε στις 3 το απόγευμα της Μ. Πέμπτης. Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν το επόμενο Σάββατο 26/4 στο ΟΑΚΑ στις 20.30, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από 12.300 εισιτήρια.

Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, πρόστιμο και τιμωρία της έδρας του από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές, λόγω της εισόδου των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο στο χθεσινό ντέρμπι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και εφόσον η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ δεχθεί ότι από την εισβολή υπήρξαν βιαιοπραγίες και φθορά ξένης περιουσίας.

Συγκεκριμένα το άρθρο του πειθαρχικού κώδικα προβλέπει: «Αν η είσοδος των οπαδών συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή σαράντα χιλιάδων ευρώ (40.000) έως διακοσίων σαράντα χιλιάδων ευρώ (240.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές και επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών».

Πριν και μετά τη λήξη του αγώνα της Μ. Τετάρτης στην Τούμπα, η Αστυνομία συνέλαβε επτά άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας άνδρας 36 ετών, ο οποίος κατηγορείται ότι έριξε ποσότητα ψαριών - γαύρων - στον πάγκο του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του αγώνα κατά 76 λεπτά.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.gr

Ελλάδα: Τελευταία Ενημέρωση